Szerelmi angyalmágiára invitállak

Angyali energiákkal, megszentelt varázslat!

A már meglevő szerelmet megerősítő  szertartást fehér mágiával végzem, és ha szükséges többször is megismétlem. De jöhetsz hozzám szerelmi kötés oldására is, és bevonzó szerelmi mágiát is készítek számodra, ha elakadásban vagy a szerelmi életedben.
A szerelemi mágia nem egyenlő a szerelmi kötéssel. A szerelmi kötés ugyanis fekete mágia. (A szerelmi kötés, az akarat megtörő mágia, ezért ez fekete mágia. Aki ilyet csinál, az karmikus következményekkel számolhat még ebben az életében!)


Akkor érdemes kérned, ha úgy érzed a szerelmi életed blokkolva van, áldatlan, és boldogságtalan a kapcsolatod a pároddal, a férjeddel, vagy a szeretőddel. Coachként is segítek neked, ha gondjaid lennének a kapcsolati intim-kommunikációddal.
A szertartást nem végzem el, ha akire kéred boldog családi kapcsolatban él másvalakivel.
Angyali energiákkal dolgozom, magas energetikájú, arkangyalokkal megáldott, megszentelt térben.

Jelentkezhetsz Te is a szertartásra: december 27, 28, 31- én várom szeretettel a Hölgyeket angyalos stúdiómba – de lehetőség van előre egyeztetett videóhívásos megoldásra is, érdeklődj a részletekről nálam.


A szerelmi mágiákat angyalterapeutaként végzem.  A szerelmet megerősítő mágia angyalokkal végzett áldást hozó energia. Működése pozitív energiákat mozgat meg a kapcsolatban és erősíti az összetartozás, a szeretet-szerelem érzését.
Akkor érdemes ezt elvégeztetni, ha kezd ellaposodni az egyébként jól működő szeretet kapcsolat, a házasság kezd unalomba fulladni, vagy pedig a szerelem tüze elillan.
Energiagyógyászként a programban  egy szívcsakra tisztítást kaphatsz tőlem ajándékba. Egy terápiás beszélgetésben pedig a blokkjaidat is átbeszéljük, hogy önmagadon is sikeresen dolgozhass.
A szerelmi mágia folytán erősödik a párok között a szerelem érzése, jobbul a kommunikáció, intenzívebb lesz a szexuális élet, és erőteljesebb lesz az összetartozás érzése, az intimitás fokozódik, jobban ki tudják fejezni a felek az éréseiket egymás felé.
Amennyiben olyan emberre kéred a szertartás elvégzését, akivel nincs dolgod, közös jövőd – eltanácsollak tőle. Ezt előre érdemes megnéznem és ha ilyen van, akkor hasznosabb a szerelmi bevonzás elvégzése olyan partnerre, akivel közös jövőd, boldogságos életed lehet majd.
A szertartás egy órás időkvantumban  elérhető. A boldogság mindenkinek alanyi jogon jár és szeretni, szeretve lenni a legcsodálatosabb dolog a világon! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu