A SZERELMI KAPCSOLATOKAT HARMONIZÁLÓ ANGYALOK

Az angyalok energiák fények és rezgések.
Ha angyalokat idézel a legjobb, ha megszentelt, nyitott, tiszta térben teszed – kristályaikat a bal kezedben tarthatod az imaginálás közben. Várd meg amíg „megérkezik” hozzád az angyal, csakis akkor mondd el a kérésedet. Minden Arkangyalt az uralkodásnak napján idézz meg, hogy meghallhassa a kérésed.

Jofiel Arkangyal- a béke, harmónia és szépség angyala. Kristálya a rózsaszín turmalin.
Őt a már meglévő párkapcsolattal rendelkezők kérhetik a békülés érdekében.
„Kérlek Jofiel Arkangyal, állítsd vissza párkapcsolatunkba a békét és a harmóniát, és kérlek, segíts, hogy mindenki szívébe beköltözzön a béke és a nyugalom. Hálás szívvel köszönöm Neked – szeretlek Téged – Ámen!”

Chamuel Arkangyal- a társas kapcsolatok, béke, harmónia angyala, kereső angyalnak is hívják. Az ő kirstálya a zöld fluorit.
Őt kérheti az, aki megromlott kapcsolatában szeretné a békét visszaállítani. De az is kérheti, aki egyedül van és szeretné párját megtalálni.
„Kérlek Chamuel Arkangyal, segíts, hogy megtaláljam a lélektársamat és kölcsönösen felismerjük egymást. Kérlek, mindkettőnk számára küldj egyértelmű jelet és segíts, hogy lelkünk emlékezzen az összetartozásunkra. Köszönöm.”
„Kérlek Chamuel Arkangyal hozz békét mindkettőnk szívébe és segíts, hogy ki tudjunk békülni és a szeretet vezérelje a kapcsolatunkat. Hálás szívvel köszönöm Neked – szeretlek Téged – Ámen!”

Rafael Arkangyal- a sérült szívek gyógyítója. Kristályköve a malachit.
A még társtalanok is fordulhatnak hozzá, de a párkapcsolatban élők is kérhetik az segítségét.
„Kérlek Rafael Arkangyal, segíts, hogy a múltban átélt sérelmeket és fájdalmakat el tudjam engedni, és gyógyult érzésekkel tudjam elfogadni az életembe belépő új társat. Hálás szívvel köszönöm Neked – szeretlek Téged – Ámen!”
„Kérlek Rafael Arkangyal, segíts, hogy a szívemből minden haragot elengedjek amit társam iránt érzek, aki megbántott, és újra a bizalom és a meghittség jellemezze kapcsolatunkat. Hálás szívvel köszönöm Neked – szeretlek Téged – Ámen!”

Raquel Arkangyal-az igazságosság és pártatlanság angyala, aki segít elsimítani a vitákat. Kristálya az akvamarin.
„Kérlek Raguel Arkangyal, hogy legyél a segítségünkre a köztünk fennálló vita szeretetteljes és igazságos rendezésében és segíts, hogy olyan megoldást találjunk a problémánkra, ami mindkettőnk lelki békéjét helyreállítja. Hálás szívvel köszönöm Neked – szeretlek Téged – Ámen!”

Mihály Arkangyalt a negatív energiák tisztítóját is hívhatod. Mihály arkangyal kristálya a szugilit.
„ Kérlek, Mihály Arkangyal tisztítsd meg szívünket minden haragtól, sértettségtől és negatív energiától, ami meggátol minket abba, hogy vissza tudjuk állítani a szívünkbe és kapcsolatunkba a békét és harmóniát. Hálás szívvel köszönöm Neked – szeretlek Téged – Ámen!”
„Kérlek, Mihály Arkangyal, tisztíts meg minden olyan negatív programtól és energiától, ami meggátol abban, hogy be tudjam fogadni az életembe a felém áramló szerelmet, és fel tudjam ismerni lélektársamat. Hálás szívvel köszönöm Neked – szeretlek Téged – Ámen!”

A szerelem mindig két léleknek tiszta szívből jövő szabad döntése!

Arkangyalokat is megidézhetünk, hogy ránk találjon a szerelem!
Ha szeretnéd, hogy SZERELMI ANGYALMÁGIÁT KÉSZÍTSEK NEKED – szeretettel várlak egy angyalszeánszra!

Az angyalok mindig csak olyan ajándékokat hoznak el Neked, aminek készen állsz az elfogadására!

 Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós
e
nergiagyógyász – angyalterapeuta

Angyaltanfolyamok – Angyal jóslás – Angyal gyógyítás – Angyal mágiák.
Ikerláng-lélektárs bevonzó angyalmágia.