Szerelmi varázslatok

Szent Iván éjjele a szerelmesek éjszakája!

Az év legmisztikusabb, legvarázslatosabb éjszakáján varázsolj magadnak szerelmet! Szent Iván éj éjszakáján sok lelki szerződés köttetik. Ha már kész és érett vagy a kapcsolódásra az égiek megjutalmazhatnak, hamarosan találkozhatsz a jövendőbeli pároddal.


Szent Iván éjjele – a június 23-áról 24-ére virradó éjszakát nevezzük a szerelmesek éjszakájának. Ezen az éjjelen mindenféle mágikus varázslatot végezhetsz – és ebben a füstölő és a gyertya mint a mágia eszköze is szerepelhet.
Érdemes tértisztítás csinálni előtte, avagy a szerelmi oltárodat használni ez ügyben. 
Csak egy dolog ne tégy ne égess piros gyertyát, mert azzal csak a szexre éheseket vonzaná be. És abból nem lesz áldásos párkapcsolat – csupán egy nagy csalódást okozhat.
És ne felejtsd el elültetni a feng-shui szerinti bágua sarokba a ‘szerelem virágodat’! De készíthetsz szerelmi oltárt is az otthonodban, és ha már van aktiváld újra.
Ezen a varázslatos éjszakán bármi megtörténhet, és annak az ellenkezője is. A vágyak teljesülnek, vigyázzunk hát, mit kívánunk.


Ha párkapcsolati gondjai lennének tudatalatti oldással,  szívcsakra blokkoldással, szerelem vonzással, párkapcsolati rontáslevétellel, személyre szabott párkapcsolati tanácsadással, szerelemi jóslással, valamint szerelmet megerősítő angyalos mágiával is kereshetsz – szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket angyalos stúdiómba. Kívánom, hogy boldog légy, és találd meg a párodat! Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu