Szervezd meg a hetedet – szerencsés időben lehetsz!

H E T I   T A R O T !

Szeptember 2- től szeptember 8-ig.

Szent Mihály havában a rendrakás idejében vagyunk – pozitív energiával szervezd át és meg az életed. Légy körültekintő mindenben – ne kapkodd el a dolgokat, ne siess – bölcsességed vezessen – hagy időt magadnak az átgondolásra, az alapos elemzésre. Az ‘Én-idődről’ se feledkezz meg – nap, mint nap tölts fel valamivel magad, ami számodra örömöt ad. Az őszi nagy rendrakás és nagytakarítás ideje is most van – tisztítsd ki és szentelt meg az otthonodat – az irodádat, és a műhelyedet, a dolgozódat – az új kezdetekhez. (Fehér mágiás behangolással, energetikai tisztítással – szerencsehozó energiákkal, feng-shui tanácsadással is kereshetsz. https://asajah.hu/energiagyogyaszat/lakasavatas-tertisztitas-szenteles-feher-magiaval.php) Figyelj oda a pénzügyeidre – ne költekezz sokat, beosztásban haladj.

A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
A Diadalszekér VII.
Nagy ugrás – szabadság
Ha spirituális életet élsz a bőség energia is megérkezik hozzád – életproblémák is oldódnak, lassan, de biztosan közeledik a haladás. (Ha blokkokat találsz rontásvizsgálattal szeretettel várlak! https://asajah.hu/gondolatok/mi-az-hogy-rontasvizsgalat-rontaslevetel.php ) Barátságok kezdetének is jó ideje lehet,  szerelmek is szövődhetnek –  lendületben lehetsz munkaügyeidben.  Vigyázz, hogy érhetően kommunikálj, mert könnyen félreérthetnek – „Egy bolond százat csinál!” Ne légy dühös – nézz pozitív szemmel – így sikert kovácsolhatsz mindenből. A Szűz-Mars ebben nagy lendületet ad.
A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A szőlő most érik szemezgesd, ízlelgesd, fogyaszd  – príma energiaforrás. Mindenféle kulturális program jó időtöltést lehet. (A Hold a Mérleg jegyében lesz jár.)

A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
Döntéshelyzet – nagy feladat.
Döntéshelyzet előtt állhatsz valamiben – érdemes lecsendesedve a szellemi vezetőiddel, avagy őrangyaloddal felvenni a kapcsolatot. Rafael arkangyalt is hívhatod, hogy segítsen neked. Kérhetsz tanácsot álomüzenetben, vagy éber valóságban egy jelet. Fontos felismerésekkel gazdagodhatsz. Ügyelj a szellemi tisztaságodra és az érzelmi harmóniádra. Így szabadabban felelősséget vállalhatsz tetteidért. Nézz szembe az opciókkal és teremts tiszta helyzetet. A Nyilas-Jupiterben szerencséd is lehet.
(Angyal lehívásokkal kapcsolatosan az angyal tanfolyamokon kaphatsz konkrét információkat jelen helyzetedhez. https://asajah.hu/ezovilag/ezoterikus-programajanlo-2019-szeptember.php )
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Jó program lehet az úszás, mindenféle vizi program, és a meditáció is. Egyetek sok édes, lédús gyümölcsöt – ekkor már külön cukrászsüti nem is kell. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek szerencséje lehet a hét közepében. (A Hold a Skorpió jegyében lesz jelen.)

A hét vége föld elem minőségben lesz.
A Nap  XIX.
Életöröm- vitalitás.
Szombaton a Vénusz a Mérlegbe lép. Barátságos energiák mozgolódnak – egyensúlyba kerülhetnek a kapcsolatok. Oldódnak a gondok, alakulnak a dolgok. Örömteli időt hoz a hétvége – érdemes kilépni a komfortzónádból – ez felszabadultság érzéssel tölt majd el. Kedvező jó lehetőségek jönnek – ünnepelhettek is. Családi körben, vagy rokoni, baráti társasággal jó időtöltésben. (A mélyülő kapcsolatoknál leánykérés is lehet, összeköltözésre is jó energiák vannak, érzelmi téren is teremtődnek a jó alkalmak.
(Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel veled, vagy benned, körülötted keress meg, hogy rendet tegyünk benned. https://asajah.hu/ezovilag/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas.php)
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Jó pihentető séta akár napközben, akár este is jó program lehet. Fogyasszatok vegyes salátákat, nekem a fűszeres ruccola és a piros  retek a kedvencem. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lesznek. (A Hold a Bak jegyében jár majd.)

Az erődet és az energiáidat ne pazarold el kétes ügyekre, vagy emberekre. Kerüld a fontoskodó, irigy, alacsony rezgésűeket, mert lehúznak ostoba energiájukkal. Praktikus időbeosztással dolgozz. A  héten jelenlévő Bak, Szaturnusz, Plútó energiák segítenek a rendrakásban. Ösztönzőleg hatnak az energiák, hogy csakis a szépre és a jóra törekedj. Légy tudatos kapcsolódásaidban – építsd és ápold szeretet kapcsolataidat. Hozd harmóniára magadat és használd a lélektudatosság energiádat.
A Szaturnusz retrográdban egészen szeptember 18-ig.
Sorsbolygónk tanít – a felelősség erejével szólít: Karmarendezésre, jóvátételre kitűnő időszakban vagy – ki ne hagyd!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php