Szilveszteri köszöntő – 2023

A jövődet Te teremted

“A remény mosolyogva lépi át az új év küszöbét, miközben azt suttogja: Ez az év boldogabb lesz.” – Tennyson

Amikor úgy érzed, hogy elakadtál, néha talán valaminek ellenállsz…megállsz, összezavarodva toporogsz és hezitálsz…belegabalyodsz a gondjaidba,  nem áramolsz az élettel. Ezen az alacsony rezgésszinten megrekedve csupán negatív dolgokat, barátokat vonzol. Csak lemerülsz, és kimerülsz…
Ezért is a  legfontosabb, hogy mindig gondolkodj pozitívan! Azok az emberek, akik már meggyógyították traumáikat, és már nem tűrik tovább a drámát az életükben, gyorsan fognak fejlődni, és olyan embereket vonzanak majd magukhoz, akik ugyanolyan rezgésszinten vannak. Az ezoterikus ember számára  feltétel nélküli szeretet, az empátia, az együttérzés, az önzetlenség, az önfeláldozás, a jótékonyság, a hit és a gyógyulás-gyógyítás ideje jön el 2023-ban magasabb tudat, érzelmi- és  lélekszinten.

A jövő év az élet-újratervezés,  a gazdasági stabilitás megteremtésének éve lesz, az uránuszi változást hozó  energiákban.  Krízishelyzet koncentrálj arra, min és hogyan kell/lehet változtatnod, hogy egyensúlyban élj. A keletkező feszültségek nagy erőket generálva, változtatásra hergelnek. Engedd, hogy a  benned levő tehetségek kibontakozhassanak, ezáltal tudsz változtatni  a nagy sorsfordító döntéseidben.
Ha magas rezgésszinten vagy a tudatoddal azonnal  kapcsolódni és teremteni tudsz a  benned levő Istenivel. Panaszkodás és pánikolás  helyett inspiráld és motiváld, szabadítsd fel magad, az önkorlátozó gondolataidtól, a neked nem lehet, vagy nem vagy elég jó  hozzá érzéséből, a toxikus érzelmektől, a lehúzó ismerőseidtől. Felelősségtelessé programozd magad. Zárd ki a külvilágot, és  ismerd fel a káoszban a Te saját belső igazságodat – láss tisztán.
A jelenlevő aktív marsikus energia is támogatni fogja az új kezdeteket, erős lendületet teremt. A plútói aktív időszakok, amikor a sorsodat változtatni, átváltoztatni tudod: január 29, április 28, május 4, július 23, és október 7-14 között lehet.
Az év arkangyalát Raziel arkangyalt, a karma és a tisztánlátás angyalát is imaginálhatod, hogy sorsfordulati döntéseidben támogatást adjon.
A jövőben bátor lélekkel tudunk csak emelkedni – a szív jósága vihet  előre minden életterületen.  A tarot nagy arkánuma VII. A Diadalszekér lapja azt szimbolizálja, hogy hitünk erejével kiteljesedhetünk, egy boldogabb és egészségesebb világot teremthetünk  magunknak. Gondold végig céljaidat, vágyaid és indulj el – a cél a jóllét megteremtése, a tudatos pénzkezelés tanulása. Az elkövetkezendő esztendő azok számára lesz szerencsés, akik aktív tudatossággal, józan gondolatokkal, ősi parasztésszel alkalmazkodnak a  változást hozó erőkhöz.

Szeretettel köszönöm, hogy egész évben csatlakoztatok hozzám, és megnyíltatok előttem. Rám bíztátok a gondjaitok, féltve őrzött titkaitokat. Sokaknak tudtam így segíteni égi üzenetekkel és született-avatott  képességeimmel  – hála érte a Teremtőnek.
Az új évben  is szeretettel várlak önismereti és sorselemző foglalkozással, hogy tovább tudj haladni az életed útján. Oldás, blokkoldás, személyre szóló tanácsadás, energetikai szint emelés: pozitívra hangolás. Az égi útmutatóval segítek megtalálni a legjobb megoldást.
Boldog új esztendőt kívánok az oldott, hangulatot hozó neptunuszi időtérben!  Jövőre Veletek, ugyanitt –  szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – ezoterikus tanító
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: