Szilveszteri köszöntő

Jövőváró dimenzió

Az évet az Oroszlán holdban zárhatjuk. Szilveszter napján csodás jupiteri energiák adnak áldást – vidám hangulatban köszönthetjük az Új évet. A számmisztikát tekintve a 8-as számot gyakran a bőséggel, a jóléttel és az örömmel hozzák összefüggésbe, és a lehetőségeink szinte végtelenek lesznek. Az asztrológiai újév márciusban, a Nap Kos jegyébe lépésével kezdődik el.

„Kívánom neked a megérkezés örömét; nézd és lásd mindazt, amit elértél, megéltél, s amivel több, jobb lettél egy esztendő alatt.
Kívánom neked a jól végzett munka büszkeségét, a kitartás eredményét, a tettek jutalmát és a megoldások nyugalmát. A bátorság erejét, az ölelések melegét, a kapcsolatok szépségét, a tisztaság fényességét. A döntések józanságát, a választások jóváhagyását, a szólás szabadságát és a hallgatás bölcsességét.
Kívánom neked, hogy a tegnap helyet adjon a mának, és a jövő időben megmutassa magát.
Otthonod legyen a béke szigete, s ragyogása jusson el messzire. Vezesse hozzád igaz szerelmedet, s tartson meg benneteket szeretetben, egészségben hűségben. Bővelkedj anyagi, lelki, szellemi javakban, és legyenek körülötted, akikkel mindezt megoszthatod. Kívánom neked az ételek jóságát, a szavak finomságát, a találkozások derűjét és a meghittség mélységét. A Nap aranyát és a Hold ezüstjét, az intimitás védelmét és a szív győzelmét.
Kívánom neked az elindulás gyönyörűségét és az új esztendő békességét. Találj örömöt minden napban, és találjon rád minden nap az Öröm.
Azt kívánom Neked, hogy az új évben teljességben, boldogságban élj!” – Szappanyos Orsoly: Ragyoglak

Lépj át bizakodva az új évbe, ha figyelsz, látni fogod a jeleket amelyeket az Univerzum küld neked, a jólléted megteremtése érdekében. Vedd körül magad olyan emberekkel, akik inspirálnak. 2024 a tudatosság időszaka lesz, a Nap éve.  Mihály arkangyal védelmében. 
Élj összhangban önmagaddal, találj rá önmagadra, találj vissza önmagadhoz  – ragyogj, és másoknak is adj a fényedből. Hallgass a belső hangodra, örülj az újnak, kapcsolódj az átalakuláshoz, keresd a harmóniát, légy önmagad, állj ki magadért, vállalj felelősséget az életedért.


Köszönöm szépen a sok megkeresést, ajánlást és az egész éves figyelmeket –  a jövő évben is szeretettel várlak benneteket: Áldás rátok, Fény és Szeretet!
Készülj tudatosan a Nap évére –  a Szaturnusz és a Jupiter segítségedre lesz ebben. Rám is számíthattok, egész évben veletek leszek. BUÉK!   Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu