Szívcsakra mantra

Ez egy szívcsakra mantra, melyet a Szikhek 4 Guruja adott a nőknek, hogy a feltétel nélküli szeretetük által emeljék, a férfiak rezgés szintjét, gyógyítsák őket, és segítsenek nekik abban, hogy a képességeiket kitudják aknázni, és Istenné szentté váljanak fizikai formában. Ez a nők részéről egy szeretetteljes áldozat, melyre az Univerzum mindig válaszol, és az jelenik meg minden nő életében ami neki a legjobb. Pl: Kisbabája lesz, új párt talál, a régi kapcsolat emelkedik egy magasabb szintre. Karmikusan is tisztítja a kapcsolatot. 40 napig kell hallgatni napi 11x a nap bármely szakaszában. Egyszerre több férfiért is lehet hallgatni.
A szikh tradícióban van egy gyönyörű gyakorlat, amely a So Purkh mantra recitálását foglalja magában. Ezt a Shabadot Guru Ram Das a sikhek 4. guruja adta a nőknek, hogy segítse őket abban, hogy megemeljék az életükben lévő férfiak rezgésszintjét. A mantra recitálásán keresztül Guru Ram Das rezgése nyilvánul meg, aki a kegyelem és a szeretet állapotát fenntartva gyógyítja a szív és a létezés birodalmát. A So Purkh a szikhek esti imájának a Rehiraasnak a része, férfiak és nők recitálják, hogy megszabaduljanak a karmáiktól és számukra kegyes dolgokat vonzzanak be. Ez a bani létrehoz egy szent teret, amelyben annak a kegyelme érvényesül, mely lehetővé teszi, hogy a lélek nagysága megnyilvánuljon.
Yogi Bhajan a kundalíni jóga mestere, gyakran adta ezt a nőknek Sadhanaként, hogy a férjükért, az apáikért, fiaikért, testvéreikért, barátaikért, idegenekért imádkozva megtisztítsák és megemeljék kapcsolataik minőségét. Azt tanította, hogy ha egy nő ezt a banit 11-szer ismétli bármely férfi számára 40 napig, akkor képes őt szentté tenni és képes megszüntetni, minden köztük lévő negativitást.
Recitálhatod a So Purkhot, egy az életedben lévő férfiért, (férj, szerető, apa, fiú,) hogy hozzá segítsd őt képességeinek a beteljesítéséhez, recitálhatod azért is, hogy régi kapcsolataid karmáit megtisztítsd, vagy recitálhatod azért is, hogy megtaláld a tökéletes lelki társad, ha még nem találkoztál vele. Ez a Shabad a mesteri szint elsajátításával, képes arra, hogy az Isten emberi formájában, férfiként nyilvánuljon meg előtted.
„A nő az idő formálója, a tér formálója és a férfi formálója: a holnap férfija a gyermek. A ma férfija a férj, a tegnap férfija az ősök. Az egész társadalom elméletileg és gyakorlatilag a nő szellemén alapul.”
Semmi sem olyan erőteljes, mint a nő imája. Erőteljesen hiszek abban, hogy ez egy felelősség és megtiszteltetés a nők számára, hogy támogathassák a férfiakat, az Istennel való egyesülésének folyamatában. Kapcsolódj hozzánk te is, hogy szívünket és imáinkat szeretteink felé fordítva segítsük felemelni őket legmagasabb sorsukig. Bátorítok minden nőt és férfit, hogy megtalálja benne a saját történetét.
Fontos, megérteni, hogy egy mantra, egy ilyen típusú Sadhana nem arra nyújt garanciát, hogy egy speciális kimenet nyilvánuljon meg az életünkben. Ez nem egy eredményorientált gyakorlás abban az értelemben, ahogy azt mi ebben a célorientált kultúrában gondoljuk. Nem a sikert keressük. Sokkal inkább annak az útja, hogy energiát tegyünk a szándékaink mögé. A So Purkh ebből a szempontból egy speciális gyakorlat. Míg a legtöbb meditáció, a meditálót végzőre irányul, itt a szándék arra irányul, hogy valaki más jusson előnyhöz. Ha van bármi cél a spirituális gyakorlásban, akkor az az, hogy könnyed, kegyes maradj a legnehezebb körülmények között is. Hogy békés légy a káosz közepette. És hogy egy ragyogó, sugárzó fény lehess az árnyékos és a sötét helyeken is.

Ez a gyönyörű mantra – egyedi hatású, akkor amikor szomorú vagy, másokat egyszerűen csak inspirál. Hihetetlen energiák – út a megvilágosodáshoz…fény az életedhez….használd!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás  – spirituális terápiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php