A szívcsakra tisztítás titka

A SZÍV CSAKRA A SZERETET CSAKRÁJA

Az anyag és a szellem világa közötti híd. A Szív-csakra felelős a szeretet-érzésért.  A szívközpont hatalma hihetetlen. Aki uralja az Anáhata központot, szabadon hozzáfér mind a látható, mind pedig a láthatatlan világokhoz. A szívcsakrán keresztül teremthetjük meg a kapcsolatot a Földhöz kötődő három alsó, valamint az éghez kötődő három felső csakra között, azaz ezáltal hozhatjuk létre testünk és szellemünk összhangját. Ha a szívcsakra visszafelé forog, megáll, eltömődött összedől a harmonikus rezgésünk. Az alsó csakráink lelassulnak. A földhözkötésünk bizonytalan lesz, a teremtő képességünk alacsony szinten rezeg.

Szívcsakra tisztítás.
A tisztítás nyitással történik – van aki pszí-műtétnek
hívja, nevezi… valójában ilyenkor a szív érzelmi területén dolgozik a Gyógyító, s az ott tárolt, mélyen elrejtett blokkokat oldja, emeli ki, majd harmonizálja a csakra forgását, sebességét.

tumbir
Egy megkönnyebbülés érzet, amit érzékelni lehet közben.
A felszabadult lélek már újra szereti önmagát, s újra vonzani, teremteni képes. Elengedett minden visszatartó negatív energiát.   Amikor elengedjük a bennünket ért negatív sérelmeket, átadjuk az Univerzumnak – csak azért is, mert nekünk már nincs szükségünk arra. A blokkoldás után nyitott leszel az új szerelemre!
A boldogság belőlünk fakad – töltsük meg szívünket újra a szeretet rezgésével, és szeressünk újra!

Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek érzelmi lelki problémája miatt elakadt az élete!

Bejelentkezés energetikai tisztításra: 06202782612

 

Asajah

spirituális tanácsadó,
léleklátó-médium, tarot mester,
energiagyógyász, angyalterapeuta

Budapest-Zugló, Örs vezér tere
Asajah studio
Délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is.
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Időpont egyeztetés: 06202782612