Tanmese

Életleckék

Egy kerekasztalnál ülve bátor és erős lelkek tanácskoztak:

– Én azért megyek a földre, hogy megtanuljak megbocsátani. Ki segít nekem ebben?

A lelkek együttérzéssel, és egy kicsit megrémülten megszólaltak:
– Ez az egyik legnehezebb lecke. Egy élet alatt nem lehet vele megbirkózni Sokat fogsz szenvedni. De szeretünk és segítünk.

Egy lélek ezt mondta neki:
– Készen állok arra, hogy veled menjek a Földre és segítsek neked. A férjed leszek. A családi életünkben sok probléma az én hibám lesz, és megtanulsz megbocsátani nekem.

A második lélek sóhajtott:
– Én is szüleid egyikévé válhatok, nehéz gyerekkort adhatok neked, akkor beleszólok az életedbe, megnehezítem a dolgokat, és megtanulsz megbocsátani nekem.

A harmadik lélek ezt mondta neki:
– És én leszek az egyik főnököd, és sokszor igazságtalanul, arroganciával fogok bánni veled, hogy megtanuld érezni a megbocsátás érzését. Más lelkek vállalták, hogy különböző időpontokban találkoznak vele, hogy megerősítsék a leckét.

Tehát mindegyik lélek kiválasztotta a leckét, kiosztották a szerepeket, elkészítették az élettervet, ahol majd megtanulják és kiképzik egymást, és leereszkedtek a Földre, hogy végrehajtsák őket.
De van egy különlegesség a lelkekben: a születés pillanatában törlődik az emlékezetük. És csak néhányan jönnek rá, hogy sok esemény nem véletlen, és minden ember pont akkor lép az életünkbe, amikor a legnagyobb szükségünk van rá, hogy megtanuljunk egy-egy  leckét.

Üdvözöld a segítőket – minden áldás! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu