Tarot, a bölcs tanácsadó

A Ta­rot sok­kal több, mint jóskártya – egy önismereti fejlesztő, meditációs eszköz.

Sokan félnek a tarot kártyától, az ördög művének gondolják, pedig valójában a tarot segítségével saját tudattalanunk ad választ a feltett kérdéseinkre. Rávezethet minket a helyes útra, bölcs útmutatásával a spirituális ember legjobb barátja lehet. Kiváló meditációs eszköz, utat mutat a személyes életút pontosabb meghatározásában, adott helyzetre vonatkozóan segíthet a döntéshozatalban, olykor elképesztő pontossággal képes megadni a választ különféle kérdéseinkre.


A TAROT NAGY ARKÁNUMÁNAK MEDITÁCIÓS ÜZENETEI:

I. A Mágus meditációs témája: Milyen feladatot kell megoldanom? Mely területeken kell aktivizálnom magam. Hol legyek kezdeményező?

II. A Pápanő meditációs témája: Kész vagyok-e kivárni az alkalmas pillanatot, engedem, hogy vezessenek? Hagyom, hogy a dolgok megtörténjenek, anélkül, hogy beleavatkoznék?

III. A Császárnő meditációs témája: Élettel telve élem az életem? A természet ritmusával és ciklusaival összhangban élek?

IV. A Császár meditációs témája: Milyen kitartóan valósítom meg a vágyaimat és a terveimet? Kész vagyok felelősséget vállalni?

V. A Próféta meditációs témája: Milyen értékek fontosak számomra az életben? Milyen képet alkottam Istenről? A meggyőződésem, a tetteimben is tükröződik?

VI. A Válaszutak meditáció témája: Milyen mély és elkötelezett a szeretetem? Teljes szívemből, jóban rosszban társam mellett állok, vagy csak addig szeretem, amíg az nem esik a nehezemre?

VII. A Diadalszekér meditáció témája: Milyen célok ösztönöznek? Milyen ellentmondásokat kell feloldanom, hogy ismét továbbléphessek?

VIII. Az Igazság meditációs témája: Tudatában vagyok annak, hogy mindaz, amit megélek gondolataim, érzéseim és tetteim visszhangja?

IX. A Remete meditációs témája: Mikor hagytam utoljára, hogy csend vegyen körül, hogy összpontosítsak és magamra találjak?

X. A Szerencsekerék meditációs témája: A jóra nem gyorsan, hanem pontosan jár. Én milyen pontosan haladok végig az életemben?

XI. Az Erő meditációs témája: Az életemnek nem adhatok további napokat – de hogyan tölthetem meg élettel a napjaimat? Felismerem magamban az oroszlánt?

XII. Az Akasztott meditációs témája: Milyen irányváltoztatásra kényszerít szorult helyzetem? Milyen áldozatot kel hoznom, hogy továbbléphessek?

XIII. A Halál meditációs témája: Nem sokkal nehezebb felfognom, hogy létezem, mint azt, hogy egyszer már nem létezem? Mi ér véget az életemben?

XIV. A Mértékletesség meditációs témája: Mi zökkent ki rendszerint a középpontomból? Hogy teremthetem meg a belső békémet?

XV. Az Ördög meditációs témája: Hol veszítem el rendszerint a helyes mértéket? Miért teszek meg olyan dolgokat, amit nem szeretnék? Milyen zátonyra futott keresés a forrása szenvedélyemnek? Hol gyanúsítok jogtalanul másokat?

XVI. A Torony meditációs témája: Milyen páncélt kell szétroppantanom? Lelkem mely „eladott“ része szeretne kiszabadulni?

XVII. A Csillag meditációs témája: Mi­lyen új ho­ri­zon­to­kat fe­de­zek fel, ha ma­dár­táv­lat­ból szem­lé­lem az éle­te­met?

XVIII. A Hold meditációs témája: Mi rej­tő­zik az en­gem gyö­trő mély fé­lel­mek mö­gött? Mi­fé­le sö­tét­ség rej­ti el sze­mem elől a célt?

XIX. A Nap meditációs témája: Képes vagyok spontán módon, gondtalanul örülni az egyszerű dolgoknak?Az élet napos oldalán haladok?

XX. Az Ítélet meditációs témája: Mely területen várom a megváltást? Milyen kincset kell felszínre hoznom?

XXI. A Világ meditációs témája: Hol az én helyem ebben a világban? Megfelelő módon viselkedem, helyes a beállítottságom?

XXII. A Bolond meditációs témája: Mikor fordult velem elő utoljára, hogy önfeledten és teljes szívemből játszottam? Mennyi kíváncsiság és vállalkozókedve rejlik bennem?

A kártyák segítségével megérthetjük önmagunkat, vagy azokat, akikkel kapcsolatban állunk. A  kártya mindig megadja a válaszokat arra a kérdésre, hogy mi az, ami önmagunkból kiindulva magyarázza az élethelyzetekben betöltött szerepünket, lehetőségeinket, és hogy milyen feldolgozandó feladat vár ránk a jövőben. Szívesen, és szeretettel forgatom – ha elakadnál sorsutadon neked is ezt tanácsolom.
Sorselemzés – szerelmi jóslás – egészség – anyagiak – drámák, változások. Nálam a misztikus Kazanlár-tarot lapjaival ismerkedhetsz. Fél órás, órás és másfél órás programokra lehet bejelentkezni – hétvégén is elérhető vagyok – előre egyeztetéssel tudsz keresni. Szeretettel várom konzultációimra, spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket – grátisz csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés.

 

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/