Tarot elemzés

Sokkal több mint egy általános jóslás.

Ha nem érted, hogy miért történik veled, az ezoterikus foglalkozás sokat segíthet a személyes fejlődésedben.
A program tartalma: lélekfejlesztés – számmisztika – csipetnyi asztrológia – tarot. Válaszutaknál az  ok-okozati opciók, karmikus körök figyelembevételével, mindez a személyes éved tükrében.


Minden döntés sorslépés. A tarot szeánsz választ adhat arra, melyik út a te utad, amiből tanulhatsz, amiben kiteljesedhetsz. Rávilágot, hogy hogyan fejlesztheted magad.  Mi jön sorszerűen, és mi az, amin szabad akarattal változtathatsz, szintet léphetsz.  Megmutatja azt is, ami váratlanul  eléd jöhet – így felkészülhetsz rá.  Ami bonyolultnak látszik arra angyalozni is lehet, hogy az elakadásban tévútra ne vezesd magad. Angyali, égi útmutatás is érkezhet a jó megoldásokhoz –  az ingán keresztül a Segítőkész Szent Szellemvilág üzen.  A tanácsadás során tisztul a tudat, megokosodsz, jobban átláthatod a sorsdolgaidat.


Egy különleges órára invitállak. Nálam a mágikus-misztikus Kazanlár tarot lapjaival ismerkedhetsz meg.  A csodás lapok értelmezésére  bölcs mesteremtől dr. Kazanlár Ámin Emiltől kaptam beavatást.
Ha úgy érzed, hogy szükséged van iránymutatásra,  keress meg egyeztess velem. A foglalkozás online is működhet, érdeklődj a részletekről nálam. Grátisz: energetikai oldás, blokkoldás, tisztítás, vibrációs szint emelés.

Magas rezgésű, hangulatos ezoterikus térben, csodás lélekhangoló energiákkal üdvözlöm a spirituális úton járó fejlődni, tisztulni vágyó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu