Tarot-elemzésre jelentkezhetsz!

A Kazanlár tarot egy meditációs eszköz

A tarot elemzés nem prikézsiás jóslás – mint ahogy az az egyszeri emberi gondolja, hiszi. A tarot egy fejlesztő, tudatos döntésekre inspiráló lehetőség. Opciókat mutat, lehetőségeket jelöl. Ha másként reagálsz, máshogyan döntesz…változtatsz az élethez való hozzáállásodon másképp fognak történni a dolgok, mert szabad akaratod van. Nem a jóslat nem jött be. Mást vonzottál, mert más gondoltál, tettél, cselekedtél.


Tehát: nem a tarot tévedett – ha a jövő más lett.  Ha Te szintet lépsz és ösztönösen nem ugyanúgy  reagálsz bizonyos esetekre, hanem tudatosan döntesz – a másként lépéssel te változtattad meg a sorsodat…máris átírtad az életedet, más fog történni veled!
Figyelj tehát oda a lapokra, mert válaszutakat mutatnak.  Csupán a karmikus dolgok történnek meg veled, kivétel nélkül ugyanúgy, ahogyan azt be kell teljesítened – meg kell élned. Erre azonban mindig lehet angyal segítséget kérned.
Ha lemeríted magad, alacsony rezgésszintre kerülsz, és ott panaszkodással nyafogsz, meg keseregsz, azzal egy hiányteret építesz fel… onnan pedig nem fogsz tudni teremteni.
Keress fel, hogy energetikailag rajtam keresztül, felemelhessenek az égiek.
Csakis a pozitív rezgésszintről, az öröm állapotából van lehetőség arra, hogy a bőség – a megvalósító, megvalósulás – terébe érkezhess, vagyis elérd a céljaidat!

https://asajah.hu/tarot-egi-kozvetites-energetikai…/…


Szeretettel várom tarot szeánszra az ezoterikus Hölgyeket, ahol spirituális terápiákkal is segíthetek, hogy a vágyott lehetőségeket elérhesd. Javasolok, ajánlok – a döntés szabadsága a tiéd marad!
Ha elakadásod lenne járhatsz hozzám rendszeresen oldással, blokkoldással.  Fél órás, órás, és másfél órás programokkal kereshetsz. Előre egyeztetett videóhívásos foglalkozásra is van lehetőség – érdeklődj a részletekről a face cseten.

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu