Te mire szerződtél, mit írtál alá az égi szerződésben?!

Lélekutazásban – a sorsod útján

“Minden, amit önmagunkban megvalósítunk, megváltoztatja a külső valóságot is.” – Otto Rank


Több csoportban is olvastam a facén,  hogy tudatos akarattal, sokan keresik az útjukat. Van aki felépített teljes személyiségével szeretne segíteni a világnak, és van aki nagy egóval szeretne – túllépve önmagán – akarattal megfelelve teljesíteni szeretné élet-sorsdolgait. Van aki nagyot képzel, van aki kicsit, de a legtöbben tanácstalanok maradtak. Minden embernek van egy életfeladata: ez az a küldetés, melyet testet öltésed előtt magadra vállaltál.

Spirituális életfeladat – lássuk is ezt mit is takar. A spirituális életfeladat mindig olyan tennivaló, amit az előző életbeli karmád sejtet. Talán az, hogy:  megtanulni önállóan dönteni, és cselekedni, határozott személyiséggé válni, nyitottá válni mások véleményére és velük együtt közösen, örömben  cselekedni, a szeretet adásának és kapásának képességét fejleszteni, rendszerességet tanulni, másokra odafigyelni, észrevenni milyen hatalmas erő van a szeretetben és az összetartozásban, a szellemi értékeket az anyagiak felé helyezni, változásban élve tanulni, fejlődni, jobb emberré válni, önbizalmadat erősíteni, magabiztossá válni,  kreatív célokat kitalálni, egy közösség élén emberszeretettel cselekedni, spirituális képességeket fejleszteni, másokon segíteni, emberek ügyek szolgálatában  ténykedni, a körülötted élőket inspirálni, motiválni, példamutató életet élni – és így tovább. Mindenki másra született le, mindenki máshogyan teljesítheti be életküldetését és bizonyos, hogy mindenkinek van küldetése.


Ha kíváncsi vagy mi a spirituális feladatod, tudati fejlődésed, küldetésed, karmád keress meg, szeretettel várlak egy elemző beszélgetésre, hogy: megtudd jó irányban tart az életed. A program tartalmazz az előző életbeli tulajdonságokat,  valamint az ezen életbeli tudatos választásokat. Egyénre szabott konzultáció-tanácsadás, ezoterikus terápiákkal csak Neked holisztikus, spirituális, ezoterikus technikákkal – emelkedett rezgéstérben. http://asajah.hu/kuldetes-spiritualis-eletfeladat/
Az ülés alatt használok tarot elemzést, számmisztikát, és csipetnyi asztrológiát is, valamint auraolvasást és egy meghívást energetikai tisztításra, amelyet ajándékba adok Neked!


Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyek jelentkezését. A konzultációk másfél órás időkvantumban léteznek – személyesen és kamarás skypeon és kamerás messengeren is elérhető vagyok, leszek.
Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Spirituális életfeladat – előző életbeli karma
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/