Te tudod igazán kire van szükséged.

Amikor hosszú időn keresztül nem jön tartalmas párkapcsolat érdemes megnézni a miérteket. El tudtad-e engedni az előző kapcsolati sérelmeket, feldolgoztad-e a tanulságait, beintegráltad-e az életedbe a tapasztalatokat, és megtudtál-e bocsátani. Nincs  tisztulási út  büntetése rajtad valamilyen morális-erkölcsi dolog miatt. Azt, hogy milyen kapcsolódást vársz Neked kell megfogalmaznod. Te tudod igazán kire van szükséged. Mire értél épp meg; ki az, aki szóba jöhet nálad, aki garantáltan megnyeri a szívedet. Kiderülhet, hogy jó helyen keresgélsz, vagy rossz helyen zörgetsz.

Ami fontos.
A napjegyünk a születési céljainkat tartalmazza, a aszcendensünk a fizikai világ felé tárt álarcunk. Egy olyan minta, ami kb. 35 és 38 éves között felülírhatja  az eredeti napjegyet, illetve kiegészítve harmonikusabbá teheti, vagy pedig teljesen átmossa és megváltoztatja a karakteredet. Hölgyeknél a Hold állása is sokat számít a kapcsolati problémák vizsgálatánál. A Lilith- hold megmutatja azt a problémát, amit fel kellene oldani, ahhoz hogy jobb kapcsolódási iránya legyen az illetőnek. A gúnyos, lenéző pénzhajhász nőnek ritkán akad gavallér udvarlója. Ha a férfi és a női napjegy azonos, még nem biztos hogy jó lesz a kapcsolat, sőt akkor sem ha az egyik napjegy a másiknak kedvez. A lényeg, ha a férfi napjegye azonos a hölgy holdjegyével, illetve a teljes képletében szereplő összes állás közül legalább egy azonosságára fény derül már ‘nyerésre’ áll az ügy. A fizikai kapcsolaton kívül – ami a kémia alapja  – fontos a lelki összhang is azért, hogy tartalmas, hosszútávú szövetségre számíthass.

„Befelé és felfelé mindig van út” – Szepesi Mária


Ha válaszokat keresel.
A teljes szívből jövő szabad döntéshez a tudatalatti blokkok oldása is nagy lehetőség, és  a szívcsakra oldó tisztítása és megoldás lehet. A  tudatalatti félelmek – lelki sérülések engrammá alakított szorongó fojtogató képlete is oldható – azért, hogy megéld a jelen életed szerelmet hozó kapcsolatait. Hozhat az élet eléd olyat, akivel más életedben már dolgod volt, és a jelenlegiben a karma kiegyenlítődésen kell dolgoznotok. De jöhet olyan is, aki csupán lelki jó barát, spirituális lélektárs,  nincs testi vonzódás. Akad, akinek a programja csak a barátkozás, az ismerkedés kalandja. Van, aki már igazibb kapcsolatot keres. Érdemes tudni, hogy miből mi lehet, már csak a mellényúlás miatt is. Az első randi,  találkozó dátuma is fontos lehet, de az életszámotok mutatja a helyes irányt; azt, hogy miről fog szólni az ismeretség.
Minden szerelem más – van vidám, és van nagyon komoly, de van feladatmegoldó, máskor pedig tanító kapcsolat – sokféle változat. A jó párkapcsolatért folyamatosan dolgozni kell, és vigyáznunk kell arra, miket mondunk ki, mert a bántó, lekezelő, gúnyolódó magatartással nyolc napon túl gyógyuló sebeket is ejthetünk a lélekben.

A te értékrended.
A  lényeg, hogy te mit akarsz, mit szeretnél megélni. Válaszd azt, ami felemel, ami sokat ad a  boldogság a szeretet-szerelem áldásos  állapotában. Minden kapcsolaton munkálkodni kell – hogy együtt fejlődve sokáig megmaradjon. Akár örökkön örökké, holtodiglan – habár ez ritkaság manapság – de ez mindkettőtök  számára igen szerencsés találkozás lehet. A Sorskerék a Vénusz évében a Te kezedben is körbejár és hozhat szerencsés kapcsolódást, nyisd ki a szíved hozzá!

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-párkapcsolat-elemzés.