Telehold, csodanappal megerősítve!

Február 19. Szűz Telehold – tízmilliószoros nap!

Telehold  február 19, kedd délután 16.54

Csodás teremtő napunk lesz ezen a napon, hatalmas energiák mozdulnak meg. Nemcsak elengedéshez, de a teremtéshez is nagy lehetőséget kapunk. A Halak Nap és a Szűz Hold kerül majd egymással szemben. Ha a Szűzben áll a Napod, a Holdad vagy az Aszcendensed akkor némi feszültséget érzékelhetsz. Picit ingerlékenyebbek lehetünk ezen a napon azért próbáljuk megőrizni a lelki békénket.


A célkitűzések ideje lesz ez a varázsnap. Használjuk ki ezt a remek alkalmat is imgináljunk valami szépet!
Az Időkapuban a Manakél Őrangyal  fog tartózkodni, az Angyalok karából, Gábriel Arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatjuk őt. „Manakél ébreszd fel bennem az intuíciót, hogy megértsem az üzeneteket, amelyeket álmaimban küldsz. És segíts megszabadulnom testi és lelki rossz tulajdonságaimtól. Azért kérem ezt, hogy veled karöltve tökéletesen megvalósíthassam terveimet ebben az életben. Ámen!”

Ma csodanap van: Különösen erős ez a nap bármilyen teremtő, vonzó varázslat végrehajtásához. Angyal teremtő mágiákkal szeretettel várlak, ha felkeresel –  de messengeren és skypeon is elérhető leszek.
Építsd, teremts valami szépet, légy kedves az emberekkel, az empátia az egyik legszebb tulajdonság – vigyázz a kritizáló hajlamoddal, nehogy valakit is megbánts. A féltés, féltékenység, túlzott ragaszkodás negatív tulajdonság – érdemes ezeket a fekete energiákat elengedni. Ne hagyd, hogy uraljanak, mert lehúzó, nyomasztó  élethelyeztet generálhatnak. 
Életmód váltásnak is kedveznek az energiák, most kezdhetsz méregtelítésre, böjtölésbe, és a negatív szokások elhagyásába is.  Igyatok sok folyadékot, zöld, vagy rooibos teát, ásványvizet, gyümölcs és zöldségleveket – ezek vitalitást adhatnak a szervezetnek. Tartsd formában magad – csakra-aura harmonizálással segíthetek. Ne bonyolódj konfliktushelyzetbe, válaszd a békés, szeretet megoldás. Hozz helyes döntéseket!

Csodás megéléseket kívánok!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot- Teremtő mágiák.
Energetikai tisztítások
Kapcsolat: 06202782612
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php