Telehold a tüzes Kos jegyében

Mágikus csütörtökünk lesz  – jupiteri energiákkal áldanak az égiek!

Október 5.-én este 20 órakor érkezik meg hozzánk a Telehold.  Az  odafigyelő jelenlét a mostnak lényege: merülj el magadban, és tisztítsd ki azokat a régi mintákat, amiket jól elrejtettél… Oldásban légy!

A Plútó segít a tisztító rendrakásban.
Az elengedés energiája most megmutatja nekünk mi az ami akadályozza belső harmóniánkat. „Elégethetjük” a tűzben most azokat a negatív tulajdonságainkat, amiket másokban sem szeretünk… Az egó helyett a felépített harmonikus személyiség kép legyen előttünk a minta.

 

 

Sorsunk döntések sorozata, helyzetek megélése, „önbeavatás”, egy varázslatos spirituális fejlődés lehetősége.

A szenvedélyes minőséggel telítetten döntésekre, és lépésekre is inspirálnak majd az energiák. Új kezdeteknek nagy erőt adhat, pláne ha terved távlatokban gondolkodtat.
Erős probléma megoldó rezgések jönnek a telehold fényében, amellyel rendezhetjük áldatlan kapcsolatainkat. Egy olyan konstellációt kínálnak nekünk az égiek, amelyek kapcsolatokra gyógyulást hozhat. Felismerhetjük most azt is, hogy párkapcsolatunkban milyen minőségben vagyunk jelen… áldozatok, vagyunk, vagy elnyomók… egyenrangú lélektársi viszony van-e közöttünk, avagy valamit nagyon mellétettünk…

Energiarendszerünk  tisztítását ezen a napon se hanyagoljuk el! A tiszta tudat és  tiszta lélek döntése a legnagyobb nyereség lesz.

A valódi szeretetben szabad vagy. És boldog. És a másik is az. Ha nem, akkor ez nem valódi szeretet, csak tapadás, ragaszkodás, kizsákmányolás. Ez vonatkozik szerelemre, párkapcsolatra, barátságra, bármilyen szeretetre, mely a másikkal összeköt. Teljesen mindegy, hogy te ragadsz rá, vagy ő ragad rád, ha úgy érzed, hogy hozzá vagy kötve, vagy ő tehozzád, s nem működnek a szárnyaid, akkor ez nem szeretet, hanem kizsákmányolás. Az igazi szeretetben nincs erőszak, nincs függés, nincs önzés. – Müller Péter

Az Időkapuban Rehaél Őrangyal áll, az Erősségek karának őrangyala,  Kamaél Arkangyal csapatából. A hozzá intézett ima által felvehetjük vele a kapcsolatot.
„Rehaél angyal add, hogy életemben minden úgy legyen, ahogyan lennie kell. Segíts, hogy problémáimmal, hiedelmeimmel szorongásaimmal ne terheljek másokat. Adj elég erőt nekem, hogy magam végezhessem el feladataimat, és ne terheljem kötelességeimmel barátaimat, rokonaimat. Add meg nekem Rehaél a kellő tisztánlátást, hogy meghozzam a szükséges döntéseket, amelyek révén rigolyáimat levetkőzhetem,és így e tehertől megszabadulva újabb spirituális és anyagi lehetőségek felé haladhatok. Szükségem van rád Rehaél angyal kérlek juttass el szenvedélyes érzelmeim feláldozásáig, hogy értelmem elfogadja ezt az átmenetet, ezt a felemelkedést. Vezérelj új helyzet felé, amelyben a belső béke körülöttem is békét teremt. és ráadásul gondviselő segítségeddel ez az új helyzet spirituális és anyagi áldást hordoz.”

 

Csodás profetikus álmokat is hozhat az éj – a tudatalattinknak üzennek az égiek. A vénuszi-Mars velünk marad – figyeld meg mire ébredsz fel.

Tisztító elengedő áldásos energiákat!

Asajah
spirituális tanácsadó

Elengedő szertartás – teremtő mágiák.