Téli napforduló

A Fény születése

December 21-én, 22:48 perckor a Nap belép a Bak jegyébe, amely a Téli napforduló is egyben – megszületik az igazi Fény.

A Nap-éj egyenlőség napja az újjászületett ‘fény ünnepe’. Ilyenkor az új kezdetekért szokás bőségszertartást végezni. A lencse az egészség, a szépség és a bőség szimbóluma. A Lencsemágia egy nagyon régi, ősi misztikus rítus.
Először is készíts el egy hagyományos lencsefőzeléket, rendesen befűszerezve, ízletessé téve – hús nélkül, így a halálrezgést mellőzzük belőle! Gyújts meg egy fehér gyertyát és gondolj arra hogy amit készítesz az bőséget, egészséget, áldást hoz számodra és szeretteid számára. (Ne nézz tévét közben, ne babrálj mással, és ne telefonálgass – szenteld magad a szertartásra, és hangolódj arra amit csinálsz.)
Minden nap ugyanabban az időben fogyassz el hét kanál lencsét – miközben az asztalon égjen egy fehér gyertya, vagy mécses  – ez az angyalhívás mágiája.  Ha nem egyedül végzed a szertatást,  hanem szeretteid  társaságában ülitek körbe az asztalt, annál nagyobb lesz a hatása.


A lencsemágia szertartása:

Az első nap: december 22. Az asztalon égjen egy szál fehér gyertya, hallgathatsz tetszés szerint valamilyen mantra zenét is. Minden érzékeddel hangolódj rá a varázslatodra: Az étkezéskor gondolj arra, hogy amit eszel az anyagi gyarapodást, és egészséget, bőséget hoz a számotokra.
A második nap december 23-án ugyanezt a szertartást elvégezheted, gondolja arra, hogy fejlődést, és egészséget, harmóniát teremtesz azzal amit eszel – a gyertyáról most se feledkezz meg.
A harmadik nap – december 24-ra essen,– lehetőség szerint ugyanabban az időpontban, amikor az előző kettő volt – miközben étkezel gondolj arra, hogy bőséget és kiteljesedést, egészet hoz el az új időszaka.

Ez a szertartás nem egy étkezés, hanem egy Bőségvarázslat – tehát légy jelen egész lelkeddel! Lassan fogyaszd el – vizualizálni is lehet miközben eszed azt amire teremted – és a mágikus gyertyádat sose fújd el, hagyd leégni!
Csodákkal megáldott új kezdeteket kívánok Szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta

önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: