Telihold a Skorpió havában

Új kezdetek előszobájában

2023. október 28-án, szombaton 22:25-kor a Bika teliholdat üdvözölhetjük.  A teliholdban százszoros energiákkal támogat az elengedésben.

A telihold energiája a bölcs döntések meghozatalában is segít neked: gondold végig a sorslépéseidet. Kapcsolódj legbelsőbb tiszta lényedhez és erősítsd szeretetkapcsolódásaidat. Ott ahol blokk van – oldást végeztetni érdemes, keress meg. Ha angyalmágiát szeretnél készíttetni, bejelentkezhetsz hozzám – mától regisztrálhatsz. Sorsforditó kihívás is jöhet, elindulhat egy új kezdet. Ha egy visszatérő sorsfeladat bukkan fel az életedben tudd, hogy nem véletlenül jelent meg – most a jó megoldásra vár.


A legalkalmasabb időpont a negatív dolgok elengedésre a teliholdban végzett rituálé. Az otthonodban levő spirituális oltárhoz lépve  ha még nincs ilyen, teremts egyet magadnak.  helyezkedj el a szertatáshoz: tegyél fel egy relax zenét, gyújts meg egy fehér gyertyát, esetleg a kedvenc füstölődet.
Ezután gondosan gondold át, mik azok a dolgok, amiktől meg akarsz szabadulni.  Ez lehet bármi: kapcsolatok, szorongás, szokások, emberek, munka. Írd le őket egy papírra.
„Ezennel elengedem magamtól a negatív energiákat  (sorolj fel mindent, amitől meg akarsz szabadulni). Az Univerzum kezében hagyom. Vegyétek el tőlem, mert már nincs rá szükségem!”

Majd fogd a papírlapot, és égesd el valamilyen cserépedényben. Köszönd meg a Holdnak és magadnak, mielőtt elhagyod a rituális helyet, ha teheted még aznap egy holdséta alkalmával a hamut add vissza az anyaföldnek.


A Bikához általánosságban, az anyagi javakat, a kényelmet, a biztonságot, a birtoklást, a gondoskodást és az élet élvezetét társítjuk. Ezekhez adódik hozzá, a Skorpióra jellemző nagy átalakulás, a kettősség, a problémák gyökeres feltárása, a szenvedélyesség, a tisztánlátás. Ahogy ez a két erőteljes energia találkozik, igen csak változatos és izgalmas tapasztalatokban lehet majd részünk. Esélyt kapunk jobb kapcsolatok kialakítására, párkapcsolatunk és anyagi helyzetünk javítására, régi viták, haragos helyzetek feloldására is.

Az Időkapuban a Fényességek karából, Völjah őrangyal fog tartózkodni,  Rafael arkangyal csapatából. Imájával kérjük őt, hogy a bőséget, és örömöt hozzon: “Völjah őrangyal kérlek segíts, hogy hasznos, boldog, és igazságos életet éljek. Add meg nekem a nagylelkű igazságosság képességét, s egy virágzó sikeres élet kegyelmét. Hálás szívvel köszönöm Neked, szeretlek téged – Ámen!” A tiszta igaz szívvel elmondott ima csodás varázsige – mindenkor nagy hatása van.


Ásvány-és szerencse köveidet, kristály ékszereidet, tarot lapjaidat feltöltheted most a telihold erőteljes rezgésében.
Tértisztításra  a legjobb időpontban vagy – a tibeti fehér mágiás megoldást ajánlom számodra – egyeztess velem. Halott kommunikációnak, és Fény hazába emelésre is kedvező az időtér energetikája – érdemes előre regisztrálni a szeánszra.

Szeretettel kívánok áldásos teliholdat Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu