Teremtő vagy, sose feledd!

Hogyan kerülhetsz a hiánytérből a bőségtérbe?

Ha szorongsz a hiány miatt negatív térbe helyezed magad. Képzeld el inkább, hogy meg van az amire vágysz – vizualizációval teremhetsz, gondolatban költekezhetsz. Ezzel egy bőségtérbe helyezed magad.
Ha össze-vissza költekezel, felesleges dolgokat vásárolgatsz, csupán csak vigasztalod magad – a pénz szeretet energia sokkal finomabban kell bánni vele.
Használhatsz motiváló, inspiráló mantrákat is – amit hangosan sokszor kimondva átírod a tudatalatti félelmeidet: „Mindenem meg van amire vágyom, megteremtem az új gazdagságom.”
Ha tanácstalan vagy miből lehetne több pénzed, használd ezt a  mondatot: „Mi minden lehetséges még – áradjon a lehetőség?”
Adhatsz hálát minden nap azért, amit el szeretnél érni, ezt is érdemes hangosan kimondani: „Hálás vagyok az Univerzumnak, mert bőségben, jóllétben élek. Köszönöm.”


Az órás foglalkozás alatt sok mindenről szó fog esni – ajánlok neked személyre szóló praktikákat és gyakorlatokat is.
A felhangolt – harmonikus csakrák – emelik a rezgésszintedet, az őrangyalod inkorponolása szintén magabiztossággal tölthet el. Örömteli, magas rezgésszinten könnyebben tudsz elengedni, teremteni, bevonzani.
Hasznos a pénz kezelést megtanulni a megváltozott gazdasági körülményekben – nem megakasztani a pénzforgás áramlását – hanem átgondolni a költekezés formáit. Néha egy kisebb dologról talán érdemes lemondani a jóllét érdekében.
Megtanulhatod a foglalkozás alatt milyen térnyitó kérdést használhatsz, milyen blokkoldást alkalmazhatsz, fehér mágiás bőség bevonzást ahhoz, hogy egy áldásosabb helyzetbe hozhasd magad.
Az, hogy változás történjen veled, az a Te akaratodtól függ, azt a bizonyos csodát neked kell megteremtened: a gondolkodásoddal és a hozzáállásoddal.


Várom azokat a hölgyeket, akik elhatározással úgy döntöttek érdemes belefogni a jóllét-teremtésbe – készen állnak életmód változtatásba kezdeni: tenni, lépni, cselekedni.
Kívánom, hogy legyen a bőség és a jóllét természetes állapotod! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu