Teremts egy új minőségi életet magadnak!

 

Add oda ami már régmúlt – vesd le régi szerepeidet, engedj utat a változásnak. Egy új személettel és hittel fogadjuk a jövő érkező energiáit. általa találjuk meg a csodát. Mert csodák vannak!

Az Univerzum ne hagy el Téged soha mindent visszakapsz majd csak egy új minőségben, semmit nem vesznek el tőled az égiek.

Újélet

Tudd, hogy minden tökéletes Isteni rend szerint halad!

Amikor egy hatalmas változás történik az életedbe, ami bizonytalansággal tölt el, akkor csupán az történik,hogy a körülötted lévő energiák rendkívüli erővel változnak… és Te részese leszel egy igen erőteljes belső és külső változásnak, átalakulásnak, ami talán életed minden egyes területét felboríthatja a megszokott rendből…

Ha tanácstalan vagy, segítsek szembenézni a jövőddel, anélkül, hogy bizonytalansággal, aggódással töltenéd a hétköznapjaidat. Hogy megértsd ami történik körülötted, benned, érted az nem más, mint változás. Nem pedig büntetés valamiért, amit rosszul csináltál!

Légy része a változásnak – hagyd megtörténni a változást. Őrizd meg derűdet, oszd meg fényedet és szereteted a világgal.

Asajah