Tértisztítás – negatív terek bemérése, levédése – bágua, a térrendezés művészete

„Ha valakinek az otthonában nincs szeretet, az nincs otthon. Akkor sem, ha ott alszik, ott étkezik, és oda van bejelentve. Akkor sem, ha a saját háza, amelyet a két kezével épített. Minden ismerős és megszokott, de nincs otthon benne. „Hazamenni” azt jelenti, hogy visszamenni lényem igazi és egyetlen valóságos állapotába – a szeretetbe. Ahol otthon vagyok.” – Müller Péter

A negatív terek bemérése lehetőséget ad arra, hogy megtudjuk például azt is, hogy hová ne tegyünk és hová tegyünk ülőbútorokat, fekvő alkalmatosságokat stb. Hol a legjobb a lakásunk, otthonunk, irodánk energetikája. Akadhat vízér, hartman-zóna, és egyéb kellemetlen energetikai áramlás is egy lakásban.  Bizonyos területek ingerlékennyé tehetnek, fásultságot adhat,  illetve betegségeket is okozhatnak.  Jó tehát tudni ezeket, hogy sikeres legyél célszerű a levédése ezeknek!
https://asajah.hu/gondolatok/negativ-energetikai-zonak-bemerese.php
A levédést a „fehérmágiás” tértisztítással végzem – erős szellemi erőkkel emelhető a helyiség rezgésszintje, és optimálisan tartható az energetikája. A kellemes, nyugodt, harmonikus élettér pozitív hatással lesz a szellemi erődre, a közérzetedre, a kapcsolataidra is.
https://asajah.hu/energiagyogyaszat/lakasavatas-tertisztitas-szenteles-feher-magiaval.php

Magasabb rezgésszinten a gondolataid is tisztábbak lesznek, helyes és jó döntéseket hozhatsz.


A térrendezés tudománya kiterjed a helyiségben tartózkodók elemére: fa, fém, víz és tűz minőségben. Minden feng-shui elem más – és más szint, formát és elemet takar. Ha azt szeretnéd, hogy formában legyél, és odahaza is töltődj érdemes a a saját elemed szerinti színekkel, formákkal, tárgyakkal berendezni az otthonodat. Ha többen laknak egy lakásban az elemeket harmonizálni kell. Nem lehet túlsúlyban az egyik bentlakó eleme, mert akkor bizony uralkodna a másikon, elfojtaná, illetve még rosszul is érezné magát a hazaérkező, nem találná a helyét, lemerülne!

A harmonikus otthonért megéri áldozni és optimálisan berendezni.
Ha feltöltődve, feldobottan indulsz munkába máris megérte!Egy spirituális ember otthona ragyogó, magas energetikai szinten tartó formailag és és tökéletes enteriőrt alkot. Kényeztesd vele magad. Egy pozitívra programozott élettér csodás lehetőségeket tartogat a sorsod alakításában.
Fehér mágiás speciális tértisztítással, negatív energetikai terek bemérésével és bágua térrendezéssel kapcsolatosan is kereshetsz.

Szeretettel adok útmutatást a spirituális úton járó Hölgyeknek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemezés- Tarot – energetikai szinte emelés
tértisztítás
Kapcsolat: 06202782612
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php