Tértisztítás – szerelmi oltár!

Ha társra vágysz harmonizáld az otthonod energiáját.

„Mindig kapcsolódsz a forrással. Bárhol vagy, bárhova mész, mindig kapcsolatban vagy az isteni bölcsességgel, az isteni intelligenciával és az isteni szeretettel.” – Neale Donald Walsch

Szerelmi oltár a feng-shui jegyében – Figyelj oda az elemed színére.
Érdemes olyan színekkel és tárgyakat dolgokkal harmonizálni a helyiséget is, ami te magad vagy. Aki régi szerelmes tárgyait, emlékeit tárolja például a hálószobájában igen nehezen találhat párt magának. Az égiek ilyenkor ezt a tevékenységet, emlék őrizgetést úgy veszik és akként kezelik, hogy már van partnered. A jelenleg is lakott lakás tárolja az előző szerelmed rezgéseit, ha ez volt a szerelemi fészke azelőtt is… Mihamarább tértisztítást csinálj és végezd el a nagytakarítást! Tudod, mielőtt helyet adnál az újnak, a réginek mennie kell véglegesen…nincs olyan, hogy csak egy kicsi részét azért megőrzöd talán, mert pont ez a picike rész fog visszahúzni a régi energiákba.
Mondok egy példát: Ha  fogyni szeretnél, és kiteszed a hűtőre az étkeződben egy régi képedet, fotódat, ahol vékonyabb voltál, s gondolod ez az ideális súlyod lenne most is talán… tudod mit kódolsz be ezzel? Aktiválod azt a részét az életednek, amikor olyan voltál, amilyen most szeretnél lenni… és ezzel pedig minden akkori történés újra megtalálhat. Az is, ami akkor is fájt, amiből már kikászálódtál. Fontos, hogy ha teremtesz, mindig az újra koncentrálj, annak adj energiát, amit el szeretnél érni, nem pedig annak amit el szeretnél kerülni… érted már a mágiát? Ha a rosszra gondolsz, akkor az fog megtörténni… prikézsiás rontást küldesz teremtésnek – s ha ennyire kéred hát az égiek megadják neked, s  a ‘vágyad’ teljesülhet. Vigyázz hát mit imaginálsz, mert megteremted.

Használd a feng shui módszerét, hogy helyesen aktiváld a lakásod párkapcsolat részét. Ha úgy gondolod, hogy te jobban tudod, mint egy szakember csináld egyedül a mágiát, de ha kétségeid vannak a helyes irány felől – fordulj tanácsadóhoz leginkább. A tértisztítás alkalmával – ami nemcsak szelleműzésből áll, de a régi, dohos energiákat is menekíti, és a nem kívánatos rezgéseket is elviszi. Egyúttal pedig tanácsot is kaphatsz tőlem, hogyan tovább… A szerelmi oltáron csakis azt tartsd, amit elérni szándékoznál. Ha már meg van a tökéletes társ számodra, érdemes mindkettők feng shui elemének megfelelő színekkel, formákkal és  tárgyakkal erősíteni az együttélési harmóniát; de ha gond lenne akkor talán a harmonizáló lehetőségeket érdemes praktikusan alkalmazni tovább. A piros gyertya csupán az alsóbbszintű szerelmet erősíti, a szexuális energiák átveszik a hatalmat, és a lélektársi minőség is elmaradhat… Ha hívod a Szerelem angyalait, és igazándiból a tudattalanban még mindig a régi társ energiája áll, blokkot képez a mindennapi mágiádban is. Semmiképp se használj piros színeket a hálószobádban,  mert az veszekedést generál, és a tükrös szekrény sem jó megoldás – átjárót nyithatsz vele máshová.
Egy tértisztítás alkalmával egyik kedves ismerősöm lakásában a szerelmi fészek középpontjában egy fogyasztógép állt… ezzel terrorizálta is magát. Két nagy szerelme hagyta el egymás után…elfogytak mellőle, az ám, rendesen elhagyták! Egy másik helyen a családfő egy női portrét ábrázoló festményt helyett el a szerelem sarokban, és a dolgozóba pedig a hajó vitorláját tárolta – hamarosan megjelent a harmadik fél a kapcsolatban, s el is vitorlázott vele más vizekre.
A szerelmi oltáron elhelyezett mandala, vagy egyéb tárgyak sem használnak, ha valami olyan is van ott, amit egy másik partnertől kaptál… ha csupán egy aprócska dolgot tartasz is ott, az pont az ellenkezőjét váltja ki, annak, mint amit akartál. Mert minden energia, és az energiák valós történéseket, helyzeteket és embereket  vonzanak hozzád. Gondold át, s legyen úgy minden ahogyan te  akarnád. Boldogságosságra fel  – kezdj új lappal, tiszta energiákban.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés. Tértisztítás: térrendezés, bágua.