Tested a lelked temploma

 

SZERETETTEL KÜLDÖM NEKTEK EZT A CSODÁLATOS MANDALÁT!

SZÍVCSAKRA MANDALA

Testünk a lélek csodálatos temploma – old fel a blokkjaidat!

A harmónia és a kiegyensúlyozottság megteremtése önmagunkban, a szív tulajdonságainak kibontakozása, a szeretet, együttérzés, jószívűség, önzetlenség, odaadás, a gyógyítás és a megújulás képessége. A zöld szín a spektrum közepén található, és – talán ebből fakadóan is – a harmónia, az egyensúlyi állapot hozható kapcsolatba vele. A zöld a természet, növekedés és az általános regenerálódás színe. Csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot, néha teljesen meg is szüntetheti őket. Az elégedetlenség érzését is jó irányba tereli. Harmóniát és a szervezet megbomlott egyensúlyi állapotát helyreállítja. A rózsaszín a szépség, szerelem, szeretet és együttérzés színe, mely csökkenti a feszültséget, kimerültséget, és javítja az önbecsülést. Segít, hogy megszabadulhassunk belső görcseinktől és a túlzott kötelezettségektől.

TÖLTEKEZZ BE A MANDALA REZGÉSÉVEL:
Kívánom, hogy hozza el számodra a lelki béke és a szeretet csodálatos harmóniáját!

Amíg nem döntöttél egy helyzetben, az aurád a konfliktus energiákat tárolja benned…ami lezárja az életedbe kívülről jövő új lehetőségeket. Csapdába tart – foglyul ejt. Ha nem hozol döntést – nem mozdul a világod.

A továbblépésedet a helyzetedhez való rugalmas hozzáállásod változtathatja meg.

A döntés utáni lépés, a lezárás, vagy a probléma kitisztítása helyreállíthatja az összes csakrád működését, a tudat tisztul, a fizikai test harmóniába kerül, a lélek és a szellem kiteljesedhet újból… Szívcsakrád a szeretetközpontod, amely könnyen beszennyeződhet a félelem alapú energiákkal, a rosszul sikerült párkapcsolatok, fájdalmas szakítások, vagy egy-egy családi dráma hatására pedig meg is sérülhet.

Minél épebb és ragyogóbb a szívcsakrád, annál könnyebben adsz és kapsz szeretetet.

Ha úgy döntesz, hogy eleged van a szeretetlenség és magány érzéséből, érdemes segítségét kérned, az energetikai tisztítás gyógyítja a szívcsakrát is. Az ott tárolt negatív emlékképek kioldódnak, a lélek felszabadul a súlyod terhek alól.
A blokkoldások a szívcsakra területén az alsóbb csakrákat is helyes irányba fordítják, a földhözkötésed stabilabb, és kiteljesedettebb lesz. Ami a fizikai életedre is nagy hatással bír majd, mert vonzani fogod  a szerencsés földi lehetőségeket.

A spirituális emberi lét alapja a jól működő párkapcsolat.

Élj szabadon, nyitott szívcsakrával, tiszta szívvel a  magad teremtette világban!

 

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
szívcsakra blokkoldás -e nergetikai szint emelés.
Angyali csakra behangolások