TISZTA FÉNYŰ ENERGIAKAPU NYÍLIK

HOLNAP ÉRKEZIK AZ ÚJABB ÉGI CSODA.
EGY TISZTA FÉNYŰ ENERGIAKAPU NYÍLIK!

Egy olyan idősíkon létezünk, ahol nagy változások  történnek. Nap, mint nap különös transzformáló, alkímiai átalakulások részesei lehetünk. Egy energiamezőben vagyunk jelen, amely energia-térben különleges csillag, és bolygóállások nyitnak újabb és újabb energiakapukat meg. Október 20. és November 1. között igen intenzív Nap-Jupiter együttállásában rezeghetünk. Tudatunk tisztításával, az elakadt élethelyzetekből való kilépésben segíthet nekünk ez a magas energiarezgés.

Október 26. – A Szaturnusz A Nyilasba lép.
A legerősebb kiáradás most, csütörtökön október 26.-án ígérkezik. Az energiakapuban, ha ráhangolódunk az energiákra és együtt rezgünk az Univerzummal az égiek olyan helyzeteket és embereket „tehetnek” elénk, amiben fejlődhetünk, és tudatosabban léphetünk.


„Másokkal tartasz? Vagy az élen haladsz? Vagy a magad útját járod? Az embernek tudnia kell, mit akar és egyáltalán,  hogy akar.” – Friedrich Nietzsche

Az Időkapu angyalai velünk lesznek.
Az Időkapuban most Völjah Őrangyal áll, a Fényességek karának örömöt bőséget hozó angyala,  jupiteri rezgéseivel, Rafael Arkangyal egyensúly energiáival. Imájával felvehetjük vele a kapcsolatot: „Völjah angyal add, hogy fényességed átjárja legmélyebb bensőmet, hogy érzéseim megfeleljenek az egyetemes, természetes erkölcsi világrend követeléseinek. Add, hogy azt szeressem, abban leljek örömöt ami nemes és emelkedett. Add, hogy belső energiáim magasztos célok, hasznos tevékenységek felé irányuljon. Add meg nekem a boldog és igazságos életet. – Hálás szívvel köszönöm Neked a felajánlott szeretetet és segítséget. Szeretlek Téged – Ámen.”

 

Ahogyan én látom…
Fizikailag úgy írnám le ezt a jelenést, mintha egy sűrű energiából egy lágyabb rezgésbe lépnél, a kegyelem-sorsenergiáját érzékelheted. Férfi energiában, lelkesen, megfontoltan lépkedve, hatalmas lendülettel  egy magasabb rezgésbe léphetünk át, amely által tudatosabbá válva jobban átlátva jelenlegi életünket, sorsfeladatunk, a megoldás energiáját elérve céltudatosabban dönthetünk – élj hát vele!
Az új energiákban megfogant gyermekek már magasabb rezgésszinttel jönnek a világra, kapcsolódva előző életbeli lélekcsaládjukhoz. Ők a szeretet egyensúlyban létező lelkek, a szeretetfényt árasztani jönnek közénk.

Ha gondolataink és érzéseink hullámhossza rezonál az új energiákkal auránk kitisztul – fényesedik. Az új energiák új csodás lehetőségeket hozhatnak, belső és külső világunkba. Beleegyezésünket adva a változásra, megélhetjük ezt a átalakulást a sors ‘ajándékaként’.  Rezegjünk és hangolódjunk nyitott szívvel, tudatosan mindenben  a varázslatos energiákra.

 

CSODÁS HANGOLÓDÁST A FÉNYENERGIÁKKAL!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek –  Tarot  – Tudat tisztítás, blokkoldások.