Tiszta szívvel könnyebben megy minden!

Sokszor kapok pozitív visszajelzéseket tőletek, igy alkalmat és lehetőséget adtok arra, hogy veletek együtt  örüljek a sikertörténeteknek. Amikor sokat dolgozunk tiszta szándékkal egy ügyön, egy helyzeten az midig jóra fordulhat. Szeretettel osztok meg néha-néha én is egy-egy különleges esetet, amiben részem volt, vagy van.

…és megint kaptam a minap egy jó hírt egy kedves ügyfelemtől. A hölgy nem a megfelel helyen kereste a hozzá illő férfit…folyton olyan embereket vonzott be, akinek negatív rezgése lealacsonyította őt is. Volt aki kapcsolati rontás tetetett rá, volt olyan aki hálót vetett a szívébe, hogy másé se legyen, ha őt nem választotta… Kedvetlen volt, hisztériás, boldogtalan… Volt rajta fekete rontás rendesen,  szedegethettem fehér mágiás módszerekkel. A rendszeres energetikai kezelések okán végre-valahára párra talált, – nem hiába járt kitartóan hozzám! – méghozzá egy igen pozitív, intelligens férfi személyében. Kapcsolatukon áldás van – örömmel látom a fényes energiákat! Szerelmet megerősítő mágiára jelentkezett be hozzám, hétvégére –  nagy szeretettel várom!


Ha megtiszteled magad azzal, hogy megtisztítod az életedet az áldatlanságból egy áldott állapotba kerülhetsz. Lelked igazi, való fényével bevonzhatod és megtalálhatod a szerelmet, a körülményeid rendeződhetnek, magas pozitív energiájuk emberekkel ismerkedhetsz meg, és megváltoztathatod az egész sorsodat a magasfényű rezgésekkel. Hagyd el a tétova gondolatokat és szentelj magadnak lehetőséget a kezdőlépéshez…
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, – tisztító rezgésekkel, pozitív lehetőségekkel – az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – kapcsolatrahangolás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén elre egyeztetés alapján.
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php