Tisztánlátást segítő energiákkal áld az ég!

Ha a sorsutadon jársz mindenre megtalálod a megoldást.

„Az Univerzum nem adhatja meg azt amire vágysz, ameddig a rezgéseidet elő nem készítetted a fogadására. Ha a vágyad gondolata bármilyen okból is feszültséget kelt benned, akkor tudd, hogy épp blokkolod az utat. Ha jól érzed magad miközben a vágyadra gondolsz, akkor szabad utat hagysz a megvalósulásnak.” – Abraham-Hicks

Ha elindultál a spirituális úton mindig és folyamatosan úton kell lenned. Ha a sorsutadon jársz megtalálod a segítőket, a lehetőségeket, és azokat a helyzeteket, amik a fejlődésedet szolgálják
Légy nyitott és befogadó – minden új teremtésed előtt keresd meg a szeretetpontodat a szívcsakrád közepén találod azt a csodálatos energiamezőt, ami bearanyozza isteni létezésed.
Ha feldúlt, vagy ideges vagy előbb csendesedj le, és találd meg a lelki békéd. Adj hitelt magadnak – megérdemled a pozitív változásokat.
Figyeljünk oda lélekszintű kapcsolódási pontjainkra, – amelyekben nincs szeretet, érzelem azokat el kell engednünk. Az én szeretet az alap – együtt rezegve az Univerzummal megtalálod a harmóniád a világban. Nyitottan és őszintén álljunk hozzá a hetünkhöz – igen jelentős megéléseket kapunk.
Amivel még dolgod van azzal újra meg újra szembesít az univerzum – ugyanaz fog rád rezegni, mindaddig, amíg nem fogadod el a tanítást, és meg nem tanulod a leckét.

A hit fénye világítsa be utadat! ÁLDÁS RÁD! Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: