Tisztulást hozó rezgésekben

H   e   t   i        t   a   r   o   t
2023 február 6-tól február 12-ig.

A tisztulás, tisztítás hetében járunk – karmaoldásra, tisztító energetikai kezelésekre, sorselemzésre, kapcsolat tisztításra szeretettel várlak. Csodás plejádi rezgésekkel is találkozhatsz nálam.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

Az Akasztott XII. – Tudatos áldozathozatal.
Életút visszatekintésre, sorselemzésre, mély elemző lelki beszélgetésekre, családi ügyek rendezésére remek időteret ad hét eleje. A vénuszi-plútói-neptunuszi-uránuszi rezgésében jobban átláthatjuk sorsdolgainkat. Meditációidban kapcsolódj és csatlakozz égi, szellem segítőidhez. Ha figyelmes vagy, tőlük sorstanító válaszokat kaphatsz akár álmok a formájában is.
Az auraolvasás megmutatja múltat, de a jövőt is. Éves, negyedéves előretekintő tarot elemzéssel várom a hölgyeket, szeretettel.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Remek program lehet az olvasás – lakásrendezésre, takarításra is jó energiák lesznek. Nem ajánlatos műteni a beleket, lépet, emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. A gombás ételek közül választhattok kedvetekre: pld. a rántott gomba, gombapaprikás, gombasaláta is ínycsiklandozó fogás lehet.Fogyó és tisztítókúrára kezdhetsz, amit egész héten folytatnod lehet. A fodrászodat bátran elkeresheted: hajvágásra kedvező az alkalom. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek a hét közepében – vegyétek észre a szerencsétek.  (A Hold a Szűz jegyében jár, február 9-én, csütörtökön lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

A Szerencsekerék X. – Irányító, fordító-teremtő erő
Elengedésre kedvező napjai jönnek a hét közepében: blokkoldásnak, stressz és félelemoldásnak jó ideje lehet. Oldással, blokkoldással segíthetek – terápiás változatban.
A jelenlevő merkúri-plútói energiákban bölcsen alakíthatod a sorsodat. Hozhatsz fizikai szinten is cselekvő lépéseket az életmód változtatásra.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Hasznos és frissítő szabadtéri program lehet a kirándulás, erdei séta – levegőzés. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A babfőzelék finom vacsora lehet – ízlés szerint készítheted – a folyadékpótlásról most se feledkezzetek meg. A masszőrödhöz és a kozmetikusodhoz is bejelentkezhetsz, a legjobb időzítés erre a hétvége erőtere. Hajmosás is szuper az alkalom, és a fogorvosodat is meglátogathatod, a tisztító kúrád tovább folytathatod. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyűeknek kellemes, sikeres hétvégére lehet – tegyetek is érte.  (A Hold a Mérleg jegyében jár, február 11-én, szombaton lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

A  Mágus I. – Gondolat mágia, átalakítóm akarati szellemi erő
Tisztázó beszélgetéseknek szerencsés napjai jönnek a hétvégében: a Merkúr a Vízöntőbe lépéséve. Légy partner az eszmecserében. Fejleszd, emeld bölcsen életedet egy jobb minőség felé. Ha úgy érzed, hogy nincs megoldás a helyzetedre Atlantiszi angyal mágiával várlak szeretettel.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a növényápolás, olvasás – de nagymosásba is kezdhetsz. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Készíthettek cukkinit, padlizsánt sütve-töltve az estebédhez – a vitaminban gazdag gyümölcsökről se feledkezzetek meg. A fodrászodat is felkeresheted: hajmosásra-festésre remek időben leszel – bátran szépítkezhetsz. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra is jó az alkalom.
A Bak, a Bika, a Rák és  a Skorpió napjegyűeknek kedvező időszaka lehet – gondolkozzatok bölcsen!  (A Hold a Skorpió jegyében jár, február 14-én, kedden lép át a Nyilas tüzes jegyébe.)

Mély beszélgetésekre jött el az ideje – az együttgondolkodás terében a merkúri-plútói rezgésekben. Kezd el a békülést, a sorsfordítást, a karmaoldást – tisztítsd a lelkedet. A vénuszi energiák harmonikusan kapcsolódhatsz szeretteidhez, és kedvez az időtér az oldásnak és a blokkoldásnak is.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: