Tízmilliószoros napok 2024-ben

A teremtő napokon pozitív megerősítéseket használj!

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

2024. február 24.
2024. május 23.
2024. július 9.
2024. október 23.

A tízmilliószoros napok kristályai: az Ametiszt kristály – a spiritualitás köve, a Rózsakvarc kristály – a feltételnélküli szeretet köve, és a Citrin kristály – a bőség köve.


Gondolj arra, hogy ezen napon valami jó fog történni veled! Lehet hallgatni rezgésszint emelő zenéket – emeljétek a rezgésszinteket, hangoljátok fel a csakráitokat. Mindenképpen a jóra összpontosítsunk, a pozitív gondolatokra. A gondolat teremtő akarat, amire gondolsz az erősödni fog – szerencsésre, sikeresre fordíthatod vele az életedet.
Fontos az is, hogy legyünk hálásak mindenért, amit csak eleddig elértünk – az Univerzum ereje által energiánk megsokszorozódik, a hála érzet egy nagyon magas rezgésszintre emel.
Ha ezen a napon pénzt költesz, kérd azt, hogy a kiadott pénz a Világot gazdagítsa és megsokszorozódva térjen vissza hozzád.
Légy türelmes magaddal és másokkal is – tégy valami jót ezen a napon. Légy vidám, inspirálj motiválj – mondj egy jó szót, küldj egy ölelést, egy mosolyt másoknak.
Kerüld a negatív gondolatok, a vitás helyzeteket, engedd el a félelmeidet, és hangold magad pozitívra. Csak olyat tégy és adj másoknak, amit te is szívesen elfogadnál.
Áldásos csodás lehetőségeket kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu