Tudatos boldogság!

A boldogság létállapot!


Ha vonzó nő szeretnél lenni, kiteljesedett aurával élni – a szíved szerint kell cselekedned. Amire vágysz azzal töltekezz fel. Engedd meg magadnak az örömöt, tegyél magadért valami jót és szépet. Ne büntesd magad, szeresd magad – csodálatos ember vagy! – adj magadnak több én-időt, és tiszteld magad ne csak másokért élj. Bármilyen trendi göncöt felvehetsz, csak akkor leszel igazán sugárzó, ha jól érzed magad a bőrödben. Aki belülről boldog az sugárzik. Az egy egyszerű pólóban is Királynő!

Hidd el, addig nem tudsz ‘felfényleni’, amíg a korlátaidban élsz – amíg nem dolgoztad ki magadból a múlt lehúzó árnyait. Amíg csak azt hiszed, hogy elfelejtetted a kísértő múltat, amíg csak azt gondolod, hogy túl vagy már a csalódásokon, pedig valójában legbelül a szíved mélyén hatalmas sebeket őrzöl. Amíg nem dolgoztad fel az árulást, a becsapásokat, az elhagyásokat, a megaláztatást, azokat a sérelmeket, ami eddig ért, addig nem lehetsz boldog. A boldogtalan nő nem tud boldog párkapcsolatot bevonzani!
Nézz szembe a múlttal, és engedd el a sérelmeket. A tudat elnyom,a tudattalan viszont tárolja az emlékeket. Azokat is, amik megsebeztek. A szívcsakra-lélekoldás a múlt feldolgozásában ad jó lehetőséget. Választ kapsz arra, mi miért történt veled, s ha megérted el is tudod fogadni, és el is tudod engedni. Ebben tudok neked segíteni, ha terápiás oldásokkal – egyéni konzultációban! – felkeresel. Várom azokat a Hölgyeket, akik úgy gondolják, hogy megérdemlik a boldogságot, és tenni is akarnak érte. Légy bátor és indulj el…

Azt kívánom, hogy légy boldog és találd meg igazi önmagad, azt a Nőt, aki a szíved mélyén vagy!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot-Sorslapok
Önbizalom erősítő tréning – oldás, blokkoldás, spirituális terápiák
Bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php