Túlvilági szeretteink

 

Az elengedés egy spirituális döntés. Döntés arról, hogy szabadon engeded…döntés arról, hogy szeretettel segíted őt továbblépni.

 

 

Elhuny szeretteink földhöz kötése karmikus fekete pont.

A szükséges lépés – a Fény Hazába bocsátás. Minden itt rekedt lélek ebben a dimenzióban való maradáshoz energiára van szüksége, s ezt az energiát fel kell vennie… A felvétel pedig úgy történik, hogy rácsatlakozik szerettei aurájára, s ebből táplálkozik…Ha nincs már ilyen lélek, akkor egy olyan embert keres meg, akinek a rezgése hasonlatos az övéhez… A csatlakozás nem jár fájdalommal, de lelki szinten súlyos trauma… Az életenergiát elvonó lélek átadhatja életének minden fájdalmát, keserűségét, szinte megszállóvá válhat.
Amikor elbocsátunk egy földhöz kötött lelket utat nyitunk neki a mennyei birodalmakba, s hozzájárulunk ahhoz, hogy életfilmjét megnézve, majd megtisztulva továbblépjen egy másik leszületésben – talán újra közénk. Közénk, amikor karmikus dolga van még valamelyik itt élő szerettével, s csakis így egyenlítheti ki a lélekfeladatát. Onnan fentről támogatható mindenki, aki életének része volt – angyali szertartásban kérhetjük, s felvehetjük vele a kapcsolatot, hogy megoldatlan gondjainkban segítséget adjon. Az elengedés tehát szent kötelesség, hogy újra emberi élekként visszatérhessen az, akit szerettünk. Az itt rekedt lélek zavarodott, őrlődő entitánsként bolyong. Ne akard, hogy így legyen. Szabadítsd fel, hogy lelketek újra egymásra találjon.

 

Lélekelengedés a Fény Hazába – Kapcsolatfelvétel elhunyt szeretteinkkel. Lélekengedés – fény hazába bocsátás szent szertartásban – angyali védelemmel.

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós (tehuri mekubalim beavatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta

Kapcsolat: 20 278 26 12
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok!