Túlvilági támogatók

Legkedvesebb szeretteink!

,, Borzasztó dolog meghalni. Nem olyan borzasztó az, Teofil. Az ember elalszik lassan, és nem ébred föl többet. Csak pihen és pihen. Pihenni jó… De az élet! Soha többet nem látni erdőt, és soha többet nem hallani madarat! Pedig olyan szép az élet… Itt maradsz te, Teofil, ezután is. Csak nem láthatnak többé az emberek… Te hinted le éjszaka a harmatot a fűre, és te rázod le a fák leveleit ősszel. És amikor az első virág kinyílik az erdőn, ott állsz majd mellette, és megfested a szirmait, amilyenre akarod. Együtt szállasz a pillangókkal, és ujjad megérinti a fenyőtűk hegyét, és azok csillogni fognak tőle a napban, és te hordod majd, mint a szellő, a jó illatot üverből üverbe.
Ne keress olyasmit, amit Isten elrejtett a szemed elől. Az ember mindent megtud idejében, és senki sem hal meg korábban egy perccel, avagy későbben egy perccel, mint ahogy az ideje szól. Eredj haza, végezd a dolgodat, s igyekezz tiszta lenni és becsületes, mert azoknak könnyebb a halál. ” – Wass Albert: A funtineli boszorkány


ANGYAL szertartás túlvilági támogatás kérésre.

Elhunyt szeretteink, őseink gyakran a ‘túlvilági segítőink’ is egyben. Néha még a tarot lapok is mutatják nekünk, hogy egy bizonyos helyzetben, csakis egy elhunyt hozzátartozó segítsége szükséges a célba éréshez. 
Beavatottként, védelem alatt, megszentelt térben végzem a szertartást. Jöhetnek régi idők lelkei is – akik valamelyik, bármelyik előző életünk szerettei voltak. A fényből lépnek elő, segítő energiákkal kapcsolódva segítséget hoznak.
Nem szerencsés dolog avatatlanként végezni a szertartást, mert szellemátjárókat nyithatsz, ahol más kóbor lelkek is átjöhetnek, nemcsak a szeretteid.
A szellemi segítők megkeresésével és a velük való kapcsolat tartással sorsfordulatok várhatók, elakadt élethelyzetek mozdulhatnak, oldódhatnak meg. Misztikus szeretetteljes pillanat, ha részese szeretnél lenni –  a pénteki nap a legalkalmasabb lenne –  ha érzelmileg érettnek érzed magad, időpont egyeztetéssel kereshetsz. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket a szeánszra. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu