Tüzes energiák hatnak!

TELEHOLD A KOS JEGYÉBEN – szeptember 25, kedd.

A hajnali 4 óra 53 perckor a tüzes Kos jegyében telítődő hold feszült energiákat hozhat. A Kos szembekerül a Mérleg Nappal. A Mérleg uralkodó bolygója a Vénusz, a harmónia, a béke, a szeretet, remény, szépség rezgése. Időnként túl sokat mérlegel, nehezen dönt, vagy talán nem is tud dönteni. A Kos türelmetlen, de kreatív és a kihívásoktól sem retten meg, szenvedélyes és az egója igen nagy. A Mars és az Uránusz közötti feszültség miatt most majd különösen nagy energiák hatnak. Konfliktusveszélyt hozhat ez az állás – vigyázzanak a Kos, Mérleg,  a Bak és Rák jegyűek is a harmóniára! A Telehold mindig balesetveszélyes időszak a közlekedésben – a forgalomban is legyetek körültekintőbbek!

A telehold témája mindig az elengedés – a Kos heves és indulatos, akarnok. Most lelkünket megszabadíthatjuk az elfojtott energiáktól. Engedjük el hát azokat a mérgező rezgéseket, amelyeket egy ideje magunkban tartunk.  Próbáljuk megbeszélni, átbeszélni és kibeszélni a gondokat – de ne méregből, haragból acsarkodjunk. A visszafojtott düh, harag, hatalmas blokkot képezhet a fizikai testben. Sorsdolgainkban is elakadást adhat. A méregtelenítés a megbocsátással kezdődhet! Magunknak és másoknak számára is oldó lehet. Ha sikerül tettekkel is felszabadítani magad – tudatosan helyesen cselekedtél. Ha a tudatalattidban tovább él a negatív harag, akkor viszont oldásra lesz szükség.
Szeretettel várlak elengedő, oldó meditációs tréningre, blokkoldó energetikai tisztításra téged!
De nemcsak most, minden nap végezhettek elengedő gyakorlatokat  otthon. Szenteljetek legalább minden nap egy fél órát a mentális tisztaságra. A Telehold mindig a cselekvő energiákat erősíti meg – kimondani, megmondani, odamondani. A robbanékony Uránusz igen erősen hat majd! Nehéz lesz békés harmóniát teremteni – lehetőség szerint ezeket a napokat kreatívan old meg.  Ne egymással veszekedve vezessétek le a feszültséget. A telehold előtti három nap és az utána következő három is még nehéz lehet. Ha nagy feszítő energiákat észlelsz meditálj bátran – a lecsendesedésben ez is segíthet. Fontos, hogy helyes lépésre szánd el magad, ne kapkodj és ne rohanj a falnak!  Műtéteket lehetőleg ne időzítsünk telehold közeli időpontra, mert veszélyeket hozhat.
Az Időkapuban az erősségek marsikus karának szoláris angyala, Aniél Őrangyal áll. Ez az angyal az akaratot erősíti fel. Kiegyensúlyozott agressziómentes erős akarat energiákkal tölti fel azt, aki hozzá imádkozik. „Ariel kérlek segíts nekem, hogy eljussak arra a pontra, amelyről láthatóvá válik, hogy minden Egy. És ettől fogva mindörökre a te kötelékedben maradok. Ez pedig mindenképpen a béke, a lelki és anyagi gazdagság és az isteni műben való tényleges közreműködés felé vezet majd engem.” Ez az angyal csodás energiákkal tölt fel Kamaél Arkangyal irányítása alatt.

A Telehold ereje a mágiáknak is nagy energiát ad. Minden olyan mágiára alkalmas, ami azt szolgálja, hogy gyarapodjunk, a lehetőségeink javuljanak.

 

Varázslatos, elengedő, felszabadító teremtő napot kívánok nektek szeretettel!

 

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó-médium,

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12