Tüzes, erőteljes energiák áradnak

A Kos telihold szeptember 29-én, pénteken 11:57-kor üdvözöl bennünket!

A telihold mindig egy helyzet tisztázását, a döntések meghozatalát és egy helyzet befejezettségének érzését jelenti. Most a Kos Nap kerül szembe a Mérleg nappal. Ez az állás feszült energiákat mozgat: érzelmi viharok, veszekedések, lehetnek.
A citromfü tea hasznos itókat lehet, nyugtatja az idegeket. Vigyázat: szakításveszélyes időszak – ne hozz meggondolatlan, hirtelen, gyors rossz döntéseket.
Ha pozitív a hozzáállásod, és a jóra fókuszálsz, akkor hatalmas teremtő erődben lehetsz: alkothatsz, sorsot formálhatsz, változtathatsz.

Lesz aki ezen a napon igencsak kreatív lehet, akad aki több szeretetidőre vágyik a kedvesével, fontos döntést hoz a jövőt illetően, valaki talán  most engedi el a sérelmeit, a sértettségét, és olyan is lesz, aki most találja meg álmai munkáját, vagy éppen a lelki társát.

Most önvizsgálatot is tarthatsz. Keres meg az áldásokat az életedben, szeresd, tiszted, becsüld magad. Tudatosan hagyd el,  ami már  túlhaladott, hogy beengedhesd az újat életedbe. Karmák is oldódhatnak, ügyelj a cselekedeteidre.
Minden telihold után egy új sorskör indul meg.
A Kos tetterős, tüzes rezgéseiben mutasd meg, hogy mit akarsz teremteni, mit vagy képes létrehozni. Kapcsolódj az Univerzum energiájához és légy kezdeményező. Jótanács: Mindenképp kerüld a konfliktusos helyzeteket, és az azokat generáló embereket.

Az Időkapuban Haámjah őrangyal fog tartózkodni, az Erősségek karából, Kamaél arkangyal csapatából. Energiája megvéd a rosszindulati szellemek és a gonosz akaratú emberek ellen. Ez az őrangyal a vénuszi energiákat is képviseli, így kérheted tőle azt is, hogy megtaláld a tökéletes érzelmi párod, aki hozzád a legalkalmasabb lehet. Bátran imagináld őt, szólítsd, hogy számodra segítségül legyen.

Elengedő mágiára, Halott kommunikációra, Fény hazába emelő szertartásra, rontás-átok levétellel és angyalozással is kereshettek – alkalmas az idő a tisztításra.
Kristályköveidet, ásvány ékszereidet, szerencse köveidet, tarot lapjaidat is töltheted most a telihold áldásos fényében.

A szeptemberi teliholddal egy újabb holdhónap kezdődik el: tervezhetsz a jövőre. Élj a sorsteremtő hatalmaddal, pozitívan, meggondoltan, bölcsen cselekedj!

Kreatív-szerencsés időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu