Új idők közelednek…

Gondolataiddal teremtesz!

Amikor működésbe hozol magadban egy gondolatrezgést ráirányuló figyelmeddel, az növekedni kezd. Minél többet gondolsz rá, annál inkább működésbe lép a rezgése. Ne feledd, akár kívánatos, akár nemkívánatos dolgokról gondolkozol, ugyanúgy “kérést közvetítesz”, hogy gondolataid tárgyához hasonló dolgokat vonz.
Mindig a pozitívra koncentrálj! Vannak a világban rossz dolgok is. Engedd el a félelemeidet, ne tárold a negatív energiát. Töröld a múlt keserűségeit. Szétesetten nehéz hitelesen teremteni. Keresd meg magadban mindig a legjobb érzést okozó gondolatot – kapcsolódj belső énedhez.


Figyelmedet szenteld mindenkor a pozitív lehetőségekre!
Ezzel a programmal pozitív embereket, helyzeteket és lehetőségeket fogsz bevonzani az életedbe. Kövesd midig a Fényt! Külső-belső átalakulásunk idejében vagyunk.
Mutasd meg magad az új tavasznak!
Gondold ki – mondd ki – cselekedj. Az új teremtő energiák csak az új értékrendhez kapcsolódva hozhatnak el új gondolkodást, új rendet. Most itt az ideje megfogalmazni mi a cél, ami továbbvisz, hová szeretnénk eljutni. Csodás sorstervező időben vagy – a marsikus szaturnuszban –  áldásos lehetőségeid jöhetnek, ha pozitív vagy.


Ha úgy érzed, hogy eltévedtél: ezoterikus tanácsadás órás, másfél és két órás kvantumban. Nálam plejádi rezgésekkel is töltekezhetsz: még a hétre is vannak szabad időpontotk, de a jövő hétre is bejelentkezhetsz  hozzám. Vállalok előre egyeztetett videóhívásos ülést is.
Ébredj, tisztítsd a tudatod – a  Kos Újhold érkezik hamarosan.
Szeretettel, léleköleléssel kívánok csodás sorsteremtő időszakot, Mindenkinek!

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu