ÚJ SORSKÖRBEN – LÉPHETÜNK, NAGYOT!

Heti tarot

EGY ÚJ SORSKÖR VESZI KEZDETÉT A HÉTEN – SZERENCSÉS FORDULATOKKAL, GAZDAGON.

A VILÁG XXI.
Minden életedbe belépő új lehetőséggel egy spirituális döntést hozol. Gondold végig a következményeit, és vállald fel a döntésed felelősségét is. Erős akaratod, hited szerencsét, sikert hozhat számodra – mindenhez erőd van most, ne félj! Isteni fény vezérel – Megtalálod a helyed a világban. Oldások, blokkoldások a jelenben – ha felkeresel támogatlak ebben. (Vízöntő fogyóholdban leszünk.)

SZERENCSEKERÉK X.
Most elkezdhetsz valami újat – a sorskerék a kezedben, jó felé pörgesd meg! Vállalkozást, üzleti társulást indíthatsz el, vagy épp lakásépítés elkezdését. De sikeres lehetsz, ha költözésre szánod magad, vagy épp munkahelyet váltasz… Anyagi síkban mozognak a napok – szerencsés elindulást mutat az időtér. Az égiek most is segítenek. Hangolódj a megoldásra – gyakorlati manifesztációban vagy, ne késlekedj.  Ha kiegyensúlyozott vagy, találékony leszel. (A Halak jegyében fogyogat a Hold.)

A MÉRTÉKLETESSÉG XIV.
Tüzes, energikus napok jönnek. Állhatsz egy hittelen döntés előtt is – a szerencse elkísér ebben is.Egyesek pedig új kapcsolatot építhetnek ki – ha készen állnak a társas kapcsolatra. Szeretet-szerelem – boldog idők jönnek azoknál is, akik már kapcsolatban élnek. Nagy lépés – jó lehetőségekkel. (Kos fogyóholdban leszünk.)

SZERETETTEL ÁLLJ MINDEN ÚJ FELADAT ELÉ – A SZERETET SZEMÉVEL LÁSD A TÁRSADAT! Légy jelen az életedben teljes egészen. Mindösszesen egy igen kellemes hétnek nézünk elébe – ÁLDOTT, SZERENCSÉS NAPOKAT!

 

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklétó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

A fenti egy általános tarot-elemzés.
Személyre szabottan –  ki hol tart most épp az életében – lényegesen többet mutatnak a lapok.

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek: Útmutató tarot – Sorselemzés egyéni, személyes konzultációban kérhető.