Új szerelem – Angyalokkal gyógyító jóskártya


Új fejezet kezdődik a szerelmi életedben. Vagy egy új partnerre találsz, vagy egy régi kapcsolatod lobban lángra újra. Engedd megtörténni a változást!

ÚJ SZERELEM

ÚjSzerelem

Nyisd ki a szívedet hadd töltse el az új, isteni szerelem – egy új partnernek köszönhetően. Az angyalok előkészítenek rá, hogy új ember léphessen be az életedbe: aki lehet gy ismeretlen agy akár gy előző társad is. Légy kész elfogadni jelenlegi kapcsolataid megváltozását, és ne tapadj annyira a kapcsolatokról alkotott eszmédhez. A gyönyörű változások időszaka jött el a szerelmi életedbe,neked csak az a dolgod, hogy bízz Istenben és az angyalaidban, akik a legjobbat akarják.
A változásokat csakis akkor éled meg fájdalomként, ha ragaszkodsz a felfogásodhoz vagy a szokásaidhoz. Ha engeded, hogy szeretet járjon át, szerelmi életed maradványai egyszer csak lefoszlanak rólad. Az általuk hagyott űr egykettőre feltöltődik szívderítő újdonsággal. Az aktuális kapcsolatnak talán vége szakad, vagy talán átalakulva újra lángra kap. Esetleg új partner lép az életedbe, mindkettőtöket boldoggá téve. – Dr. Doreen Virtue

Chamael az emberi kapcsolatok őrzője is. Ő legtöbbször narancssárga színben jelenik meg arany sugarakkal. Kérdeted tőle új szerelmek kialakulását is, de a problémás párkapcsolatokban is szeretettel segít. Akár megszentelt térben állsz, vagy varázskörben, szólítsd meg és kérd  segítségét!

Érzékeny hangulatban telhet a hétvégéd.
Ha akarod, ha nem. Segítőkészebb, nyitottabb, empatikusabb lehetsz. Ugyanakkor érzékenyebb, sérülékenyebb is. Vigyázz testedre, lelkedre és szellemedre a Teliholdat megelőző napokon!

A Hold energiái hatással vannak reményeinkre, álmainkra, intuícióinkra. Ugyanakkor az agyi területeket is befolyásolják.
Ereje hat az érzékiségre és befolyásolja hangulatunkat.
Hat a tudatos intelligenciára és a gondolatok szeretetteli képeire, ugyanakkor a tudatalatti irányítójaként is számon tartják.

Telehold és vérhold 2015. szeptember 28. napján. Élj a fantasztikus energiák adta lehetőséggel. Ideje az angyalmágiának!

Asajah