Újholdas energiák – teremtő változásokban.

2018. április 16. 4 óra 49 perc, Kos Újhold érkezik el.

A Kos jegye a lelkes, bátor cselekvő energiákat teremti meg, a változások hónapjában.


Teremtő időszak veszik kezdetét a kikelet havában – kioldódik a Merkúr feszítő, zavartkeltő ereje.
A tüzes jegy aktívan dinamizálhat az Uránusszal együttműködve- tettekre inspirálva hosszútávú terveket, célokat most nagy energiákkal választhatsz meg. A Nap ereje pedig hatalmas kreativitást adhat neked – meglepetésekkel teli gazdag időszak következik el… Egy olyan energia indul el holnap, ami segíteni fog neked abban, hogy megérezd és megértsd merre vihet a jó cél. Mi lehet az az életprogram, ami örömöt, és anyagi jóllétet is hozhat. Megvilágosodsz, a tüze elem felfényli a jövődet. Csak figyelj önmagadra, az égiekre hallgatva végy tudomást végre arról, mi az, amiben nagyot haladhatsz… Csak nyugodt erővel, biztos akarattal tervezd az életed!

Egy új sorkör indul el holnap, hétfőn az újholddal – egy új fejezet veszi kezdetét életed forgatókönyvében.
Mindenkinek mást hozhatnak az újholdas energiák.
Az újholdas energiákban érkezhetnek új emberi kapcsolatok is az életedbe, minden feléd közeledő ember üzenetet hordoz, ami segíthet tisztábban látni, megerősödve lépni. Van akinek a hivatásában, az egészségben, a szerelmi életében avagy baráti kapcsolataiban lesz változás, ha megragadja a lehetőségek energiáját. A szenvedélyes, célorientált, ambiciózus nyugodt erő sikerre vezethet mindenképpen.

Blokkoldás és elengedés után tudod elvégezni csak sikerrel a teremtő mágiát. Gondolj mindig hálával arra, amit kívánsz, és köszönt meg, hogy elérheted. Elengedő és teremtő mágiákkal várlak, ha konzultációs időben felkeresel, hogy segítségedre legyek. Tégy a gyakorlatban is lépéseket, hogy terveidet megvalósíthasd – ebben teremtő energiák fognak segíteni egész hónapban. Ami a sorsutaddal egyezik abban sikeres leszel, ami nem a spirituális életfeladatod, abban kudarcra lelsz… Maradj az úton, amit magadnak írtál, mert ott fogod találni a segítőket is a sorsfordulatoknál.
Az Időkapuban most Lelahél Őrangyal áll egészen április 20-ig. – a Szeráfok karának Metatron Arkangyal által vezetett csapatából. Megidézésével eredményesebb leszel bármilyen életreformba is kezdenél, szeretettel keresd fel.
Ne félj az újtól, megmozgat, de előrevihet. Higgy abban hogy ami a tiéd eléred, higgy abban, hogy alkalmas vagy arra amire vágysz, higgy abban, hogy a megvalósulás a te kezedben van –  menj és csináld! Használj pozitív megerősítéseket. Az újhold mantra pozitív erőt adó lendülete is ebben segíthet Neked: „Megnyílnak előttem az új távlatok, megújulok. Kitartó, és nyugodt vagyok. Előrevisznek a kihívások, a célok inspirálnak, bátor és erős vagyok. Engedem, hogy megszülessen bennem az új.” Ha elakadnál spirituális tanácsadáson terápiás oldásokkal segíthetek. Fontos, hogy ne légy agresszív és ne az egód vezessen. A tudatod  a tudatalattiddal együtt dolgozzon és meditálj rá azokra a dolgokra, amin változtatni szeretnél az életeden.

Áldás minden pozitív átalakulás. Sikeres, szerencsés változást!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai oldások – Teremtő mágiák a gyakorlatban.