Újholdas energiákban – Heti tarot

Heti tarot
Újholdas hetünk lesz!

A PÁPA V.
Érkezik a tavasz és vele együtt az öröm is az életedbe. Nyílj ki a világra! Tanítások érkezhetnek – mit tegyél meg most, és mit halogassál. Álomüzeneteink a ‘nagy megmondótól’ érkeznek. Nyerd vissza az erődet – légy lelkes, és szenvedélyes terveiben!  Figyelj oda, mert esetleg kommunikációs félreértések lehetnek… Vénusz-Szaturnusz fénykapu nyílik – segítséget ad, hogy tisztán lásd a valódi lehetőségeidet. Azokat a kapcsolataidat tartsd meg, amelyeken áldás van! Csodás kapcsolódások jöhetnek létre… Hamarosan lakással, ingatlannal, költözéssel kapcsolatos témákban dönthetsz. (Vízöntő fogyóholdban leszünk.)

A CSÁSZÁR IV.
A hét közepének ereje a spirituális energiákkal erősödik.
Közösségi feladatainkat nagy erővel tudjuk megvalósítani. A család, összetartó ereje felerősödik. Blokkjaidat tisztítsd – a szíved szerint élj, mert minden más nem a Te döntésed. A külvilág egy betegség, és egy partner által tükröt tarthat eléd. Ezekben a napokban új barátságok is születhetnek; segítők is  érkezhetnek életedbe. (A Halak fogyóhold hathat.)

A HOLD XVIII.
A hét vége felé már az újholdas energiákban rezgünk – a Halak újhold erős előre megsejtésekkel ajándékoz meg bennünket.  Figyelj az álmaidra… Tegyél meg minden olyat, ami számodra örömöt hozhat. Gyógyító energiákkal érkezik meg szombaton az Újhold.  A múlt sebeinek feltárásával gyógyítod meg a jövődet is… Blokkoldó terápiákkal továbbra is kereshetsz; segítek feldolgozni sérelmeidet. Légy önmagad, szeress élni, és éld meg örömben minden napodat! (Az Újhold energiája sarkallhat.)

Küzd le a önkorlátozó hitrendszereidet, dolgozd fel sérelmeidet. Ne falakat építs, hanem hidakat. A boldogság a megdolgozott lehetőségek útja. Kívánom, hogy kiteljesedj! A Bakban járó Szaturnusz erősíti meg  a felelősség vállalást benned –  erőt ad, hogy szembenézz a valósággal, hogy  hitben tervezhess! Változás indulhat be sokak életébe. Tűzd ki az elkövetkező hat hónapra motivációs programjaidat, terveidet, feladataidat.  Erősítsd meg ezt az akarati energiáddal. Egy tüzes, energikus hétre számíthatunk!

A lapokat a mágikus Kázánlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem.

Lélekölésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

A fentiek általános előrejelzések – a személyes tanácsadáson egyénre szabott tarot elemzést kérhetsz.
Bejelentkezni, érdeklődni itt lehet: 20 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Oldások, blokkoldások.
Skype: asajah1