Újholdban – angyali energiákkal!

01.28. 1 óra 7 perc, Újhold

 

Kulcsszavaink: érzelmesség – cselekvés – új útra lépés – kreativitás.

 

VÁLTOZTATNI MINDIG NEHÉZ!
A Vízöntő energia rezgésében szívünk szerint dönthetünk – minden ami gúzsba kötött felszabadulhat most bennünk. Új lendületet kaphatunk, a téridő kedvező.

 

ÉLJ A SZÍVED SZERINT!
Sorsváltoztatás is lehetséges az új energiák terében. Figyeljünk a jelekre és a kedvező lehetőségeket ragadjuk meg. Mindig csak önmagad légy!  – mert a  a siker és a szerencse csak  így érhet el hozzád.

 

 

Az Újhold a megújulás, a kezdeti energiákat hordozza magában, új lendületet kapunk, mert a Mars is átmegy a saját jegyébe a Kosba, így a szombati nap többszörös fontossággal bír majd. Mindenképp a hétvégéig érdemes egy kicsit elvonulni, befele fordulni, hogy ezek a tisztító energiák el tudjanak érni bennünket. – olvashatjuk Clara Krull előrejelzésében.

 

 

Ezt a csodás mantrát ajánlom a lecsendesedéshez:
„A szeretet motivál, a lélekbölcsesség az életem része. Felelősséget vállalok az éltemért. Testem-lelkem-szellemem teljességben van belső valódi énemmel, mentes minden gátló hitrendszertől. A szeretet és a belső béke energiáját árasztom a világra,  megértő, együttérző és szeretetteljes vagyok. Csodás létezőként tekintek magamra, akinek jogában áll mindig választani. A határtalan szeretet fényét választom most,  a  csend békéjében.”

 

ÚJHOLD VARÁZSLATRA FEL!

Megérett az idő a sorsváltásra, a Karma urai és a Sorsangyalok megidézésével nagyot léphetünk az új energiákban – minden energiáddal támogasd a célod, és fogadd hálás örömmel a a beteljesülést. Elengedő, Teremtő  meditációkkal várlak téged.

 

Az Időkapuban Mihály Arkangyal karának angyala JAKHÉL Angyal áll.  Ez az angyal merkúri és vénuszi energiával támogatja az észt és az érzelmeket. Békés szeretetteljes energiája a siker felé vezet.

 

” Jakhél angyal segít nekem, hogy állandóan kapcsolatban maradjak veled és megkapjam azokat  az adottságot és képességeket, amelyeket nekem szánsz. Ezek engem boldog és  szabad szellemű emberré tesznek, aki kész felemelkedni, a spiritualitás magasabb szférái felé.”

 

 

LÉGY POZITÍV MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT – ÉS TALÁLD MEG AZT, AMI A LEGJOBB A SZÁMODRA MINDENBEN!

 

Asajah
spirituális tanácsadó