Újholdban

Mérleg újhold október 14. 19:54

Az újhold mindig az újrakezdés, a megújulás időszaka. Ilyenkor legerősebb a test megújító, öngyógyító ereje. El lehet most engedni régi rossz szokásokat, elnyomó hiedelmeket, és elavult hitrendszereket.


Kitűzhetünk új célokat, felvehetünk pozitív új, jó szokásokat, akár életmódváltásba is kezdhetünk. Kerüljük a stresszes helyzeteket, teremtsünk meghitt légkört azokkal, akik fontosak számunkra.
Érdemes nyugtató teákat fogyasztani: a citromfű, az orbáncfű, a macskagyökér, vagy a kamilla a legjobb lehet. De illatmécsest is égethetsz a pozitív hangulatkeltéshez – a levendula illóolaj a párologtatóba csodákra képes, de fürdővízbe is tehetsz nyugtató stresszoldó sókat. A Sai baba agarbati füstőlőket is ajánlom szeretettel, csodás idegnyugattó, stresszoldó hatásuk közismert.

Ezen a  mágikus napon figyelj oda minden gondolatodra, szavadra. Teljes erődből fókuszálj arra amit el szeretnél érni: fontos, hogy tudd mit is akarsz valójában.
Az újhold mágiádban mond ki hangosan, erős akarattal mit szeretnél teremteni, és kérj segítséget a terveid megvalósítására az égiektől. Őrangyalodon keresztül (hívd óindiai csodás zöngésű nevével) szólítsd meg az Univerzum teremtő erőt mondd el a kérésed. Adj hálát a segítségért, az erőért, az ösztönzést, és köszönd meg a lehetőséget.
Ajánlj fel Te is valami nagyszerűt cserébe, amit lelki szinten megtehetsz érte. Imagináld Mihály arkangyalt is a szertartáshoz, hogy megáldj a és megszentelje azt. Az újholdas varázslatokba most az uránuszi energia is besegít.

Az Időkapuban Hahaél, a Fényességek karának őrangyal fog állni. Rafael arkangyal csapatából. Ez az őrangyal abban segít, hogy szavaid békét hozzanak, és harmonikus életet élj meg. Szólítsd meg őt, ha békétlen lennél.
Megtisztítás után ásványékszereidet, kristályköveidet – tarot lapjaidat töltsd fel az újhold tiszta rezgésével.  Immár nagy energiákkal teheted vissza őket a spirituális oltárodra.
A természeti séta újholdkor is remek program lehet – töltekezz fel holdanya szeretetteljes, nőiességet megerősítő vibrációjával.


Beszélgetéseidben törekedj az igazságra, és arra, hogy mások érdekeit is figyelembe vedd. Ne hozz elhamarkodott döntéseket – mérlegelj és légy megértő, türelmes, kompromisszumképes. Veszekedés, vitás helyzet generálódhat – ügyelj a harmóniára, és a kompromisszumra. 
Hangolhatod és lelki szintre felemelheted szerelmi kapcsolatodat is – törekedj a romantikára és simítsd el az esetlegesen felmerülő vitás helyzeteket.
Ezen a napon szerelmi mágiákat érdemes csináltatni, de az angyalmágiáknak is jó ideje lehet.
Várom ezen a napon is  ezoterikus stúdiómba a spirituális Hölgyeket – szerelmi  angyalos mágiákkal, Új élet teremtő meditációval. Kérj időpontot tőlem, egyeztess velem.
Az Újholdmágiákhoz sok szerencsét kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.
Hétvégén is vállalok foglalkozást.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu