Újra átértékelés, kijavítás

 

„Ugyanúgy, ahogy a tested sejtjei folyton változnak, és te mégis ugyanaz maradsz, az idő sem múlik, csak változik.” Paulo Coelho

Mostanság olvashatjuk, és láthatjuk az asztrológiában augusztus 12-től szeptember 5-ig a MERKÚR bolygó retrográdba fordult. A Merkúr a kommunikáció bolygója – hatása alá tartozik az utazás, a közlekedés, a kereskedelem, a gondolkodó-cselekvés. A retrográd fázisban üzemzavarok lehetnek az elektronikában, késések az utazásban, a gondolkodásunk lefagyhat. Nehezen boldogulhatunk beszélgetéseinkben, kapcsolatainkban.


Hátráltató időszakot élhetünk meg életdolgainkban.
Kapcsolati karmánkra fény derülhet. A nem működő kapcsolatok megszakadhatnak, másoknak viszont kedvezőn pont most billenhet helyre.

Ebben a tolató időszakban előkerülhetnek életünk régi szereplői is. A folyamatban lévő ügyeink intézése lelassulhat, közlekedési dugókba kerülhetünk,  esetleg önszántunkon kívül késhetünk. Félreérthetnek bennünket, vagy mi értünk félre másokat. A kommunikációs és informatikai rendszerünk nem megfelelően működhet, esetleg vírust szedhet össze. Levelek, adatok, küldemények sokat késhetnek, esetleg el is kallódhatnak. Néha módosítanunk kell terveinket – helyes, ha ezt rugalmasan kezeljük. Egészségünkre is vigyázzunk – előkerülhetnek régi tünetek. Nem érdemes ebben az időben szerződést aláírni, komoly, hosszú távú döntéseket hozni, állást változtatni, új üzletet indítani, új társulásokba belépni.

A rendrakás idejében vagyunk.
Semmiképp se  blokknak éljük meg a retrográd hatásokat. A Mostban lehetőséget kapunk: Újragondolhatjuk terveinket, kijavíthatjuk tévedéseinket, helyrehozhatjuk hibáinkat. Egyfajta lomtalanításban  újraértékelhetjük élethelyzetünket, kapcsolatainkat.

Próbáljunk türelmesek és derűsek maradni.  Időt kaptunk  a helyes cselekvésre – a jobbítás művészetére – a valóság lehetőségében.

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

Tarot- sorselemzés.
Energetikai rezgésszint emelés – Tudat tisztítás.