Újra feltalálhatod önmagad!

Minden történetet elhagyhatsz, amiben nem találod magad. Bármilyen történetet elhagyhatsz, amiben nem szereted magad.
Szabad elhagynod a várost, amely elhomályosította a fényedet, ahelyett, hogy ragyogóbbá tenné, szabad összepakolnod az összes táskádat, és újrakezdened valahol máshol, és szabad újraértelmezned életed értelmét.
Megengedett, hogy felmondj az utált munkahelyedről, még akkor is, ha a világ azt mondja, ne tedd, és szabad keresned valamit, ami miatt várod a holnapot és az életed hátralévő részét.
Megengedett, hogy elhagyd azt, akit szeretsz, ha rosszul bánik veled, szabad, hogy magadat helyezd az első helyre, ha beilleszkedsz, és megengedett, hogy elsétálj, amikor újra és újra megpróbáltad, de semmi sem változott.
Szabad elengedni a mérgező barátokat, körülvenni magad szeretettel, és olyan emberekkel, akik bátorítanak és ápolnak. Szabad kiválasztanod azt az energiát, amire szükséged van az életedben.
Szabad megbocsátanod magadnak a legnagyobb és a legkisebb hibáidat, és szabad kedvesnek lenned magadhoz, szabad tükörbe nézni, és tényleg kedvelni azt, akit látsz.
Szabadon megszabadíthatod magad a saját elvárásaidtól.
Néha rossz dolognak tekintjük a távozást, vagy azzal társítjuk, hogy feladjuk vagy kilépünk, de néha a távozás a legjobb dolog, amit tehetsz magadért.
A távozás lehetővé teszi, hogy irányt változtass, újrakezdd, újra felfedezd önmagad és a világot. A távozás néha megment attól, hogy rossz helyen ragadj a rossz emberekkel.
A távozás új ajtót nyit a változás, a növekedés, a lehetőségek és a megváltás előtt.
Mindig van választásod, hogy elmész, amíg meg nem találod, hova tartozol, és mi tesz boldoggá.
Még a régi énedet is hátrahagyhatod és újra feltalálhatod önmagad.
~ Mike Harrigan