Uralkodj magadon és segíts másokat!

KÖSZÖNTSÜK A VÍZÖNTŐ TELEHOLDAT, MINT LELKÜNK MEGVÁLTÓ TISZTÍTÓ ENERGIÁJÁT!

A szuperhold-telihold pénteken, éjjel 3:36-kor lesz teljes.

A Vízöntő telihold feszült energiákat hozhat. Ügyelj, figyelj a kommunikációdra, került a bonyodalmakat és a vitás helyzeteket. Légy okos és átgondoltan megfontolt.


Szabadíts fel magad a terheidtől: add át az égieknek gondjaidat, nyugtalanító gondolataidat, aggodalmaidat. Ahogy elengeded a negatív mintákat, máris programozhatod magad az új célok megoldására.
Méregtelenítsd a tested – búzafű is nagyon jó  megoldást lehet – lelked – meditálj az őrangyaloddal. Kérd Mihály arkangyalt, hogy tisztítson meg a lehúz fekete energiáktól, a szorongás és félelem rezgésektől. Tértisztításra is remek időnk lesz – Fény hazába emelésre is kedvező az időtér – kezd az új holdhónapot megszentelt  plejádi szellemi térben. Térbehangolással bátran keress meg – egyeztess velem.


Az Időkapuban az Uraságok karának Őrangyala Szehéjah Angyal áll, Heszediél Arkangyal támogatásával. Ez a gondviselő angyal megóv a kínos helyzetektől. Imájával megszólíthatjuk őt: “Szehéjah add meg nekem, hogy óvatosan sáfárkodjam a tőled kapott javakkal. Világítsd meg lelkem, hogy megfejtsem a megpróbáltatások értelmét, és aztán megtisztulva immár a múlt salakjától, hadd szegődjek én is egyik társadul. Hálás szívvel köszönöm neked, szeretlek téged, ámen!”
Értékes álomüzenetet kaphatunk telihold éjjelén szellemi vezetőinktől, égi segítőinktől, a szaturnuszi téridőben. Jeleket arra,  mit kell eltávolítani, lezárni, és mi az amin önfejlesztési módszerekkel érdemes még dolgozni.

Éld meg a szabadságodat, sétálj egy nagyot a telihold csodás misztikus fényében – végy holdfürdőt a kedveseddel. Ha szerencsés idő lesz csillaghullást is élvezhetsz: kívánj valami nagyon szépet magadnak, és szeretteidnek.
Kristályköveidet se felejtsd el feltölteni, tarot lapjaidat is tisztíthatod a magas rezgésekben.
Csodás lélektisztulást kívánok ebben a különleges teliholdban szeretettel, Mindenkinek! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu