Útmutató energiákkal áld az Univerzum!

Ha befelé figyelsz

Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” – Tatiosz


Az előttünk álló két hétben –  újholdig,  június 18-ig  – figyeljetek oda bevillanó ötleteitekre. Sorsdolgainkhoz kapunk nagy segítséget, iránymutatást és inspirációt, motivációt az égiektől. Nekem már megsúgták merre haladjak – és hozzá komoly szellemi segítséget is adnak – boldogan vállalom az újabb kihívást, nagyszerű feladatot kaptam.
Ha kizárod a külvilágot, és befelé figyelsz – felveszed a kapcsolatot őrangyalodon keresztül szellemi vezetőiddel, lelki segítőiddel – megkapod a válaszokat. Hogyan, merre tovább:mi az az új, az a magasabb minőség, amit felé szintet léphetsz. Megmutatják mire értél meg, hogyan tudsz egy minőségibb életet teremteni magadnak.
Néha olykor álomüzenetekben érkeznek a válaszok, máskor pedig ébrenléti állapotban bevillanó víziókkal  jelzik a segítők a megoldásokat, és a lehetőségeket. Használd spirituális erődet, cselekvő energiákkal lépj a felajánlott jó lehetőségek felé. Ha készen állsz áldásos, szerencsés programot kaphatsz!

Ha tanácstalan lennél – bezáródott a harmadik szemed és nem hallod, nem érzed  az égieket – keress meg sorselemzéssel, harmadik szem csakra aktiválással, tarot útmutató előrejelzéssel.
Grátisz: rezgésszint bemérés, emelés, csakra-aura tisztítás, angyali üzenetek közvetítése.
Légy bátor és kérj időpontot, egyeztess velem. Szeretettel várom foglalkozásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket.
Jó hír, hogy kamerás messsengeren – előre egyeztetett videóhívásban – lélekfejlesztőként is vállalok tanácsadást. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu