Úton az igaz szerelem!

„Ki illik hozzád? Az, aki képes és hajlandó együtt fejlődni veled az egyre nagyobb tudatosság és szeretet irányába.” – Paeli Suutari

Merjétek felvállalni az érzéseiteket és merjetek megnyílni a szeretet felé. Ne nyomd el az érzelmeidet – csak magadat fojtogat vele – nem az elfojtás a megoldás. Oldások – blokkoldások – szívcsakra tisztítás, hogy boldogabb létben élj!


Ez az év sok ember számára elhozza majd az igaz szerelmet, egyes emberek életébe pedig  régi szerelmek térhetnek vissza. A boldog párkapcsolatban élőknél pedig mélyülnek az érzelmek. Az égi energiák segíteni fogják az egymásra találásokat. Ne félj a szerelemtől és ne menekülj a szeretet elől. Lásd pozitívan az életedet – és éld meg az örömödet, és engedd meg magadnak, hogy szeressenek. Fogadd el a jogodat a szeretet elfogadására és szívből jövő adására.


Fogadd el és fogadd be a szeretetet – mert csak tiszta szívcsakrával tudod bevonzani a szerelmet! Ha nem mersz, vagy nem tudsz szeretni a szívcsakrád blokkolva van – talán egy régi sérelemtől, talán egy tárolt negatív érzelemtől, egy régi félelemtől.
SZERETNI ÉS SZERETVE LENNI A LEGCSODÁLATOSABB DOLOG A VILÁGON, OLYAN, MINTHA KÉTFELŐL SÜTNE RÁNK A NAP!
Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket  egy energetikai tisztító szívcsakra blokkoldásra, hogy befogadóbb légy erre a csodára!

Engedd be a szerelmet az életedbe és telítődj örömmel és boldogsággal!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Bejelentkezés tisztító blokkoldásra: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Asajah Stúdió, Örs vezér tere.

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Energetikai tisztítások.
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php