Választás…

Minden nap lehet ragyogó, mert a Fényt te adod hozzá!

Egyszer mindenkinek eljön egy olyan pillanat az életébe, amikor választás elé kerül. Tudja, hogy onnantól minden más lesz… Dönteni annyi, mint spirituálisan felelősséget vállalni az Életedért! A bátor szív ritka adomány – engedd, hogy vezessen! Sorsfordító erők uralkodnak! Ma és az elkövetkezendő napokban fontos döntés előtt állhatnak egyesek, az új út lehet sikeres.
Légy bátor, elszánt, így lehetsz sikeres. Búcsúztasd el a régi, ami már nem te vagy… Segíts az úton másoknak, adj erőt, vigaszt, tanácsot. Érhet csalódás is a napokban, talán már ma is…máshogy történnek a dolgok, mint ahogy gondoltad…felmondás, elhagyás, megcsalás…lelki bánat.


Fogadd el a segítő kezet. Légy megértő, megbocsátó. Boldogságangyalod vezet, ha kérd őt most is segít Neked. Azrael Arkangyal gondoskodik arról, hogy lelkileg is jól érezd magad.
égi segítőid tanítanak, az akadályok elhárulhatnak…koncentrálj a pozitív megoldásra! Jöhet olyan ember is az életedbe, akivel régen nem beszélsz már, most itt a lehetőség a tisztázásra, a kapcsolatfelvételre. Rendezni vitás dolgokat is lehet. A mostani szerencsés bolygóállás segít ebben neked.
Kérd bátran spirituális vezető, tanár, tanácsadó,segítségét, ha elakadtál és tanácsra van szükséged.http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Személyre szóló általános tarot – Szerelmi tarot
Spirituális terápiák – tanácsadás
Energetikai tisztítások
Kapcsolat: 06202782612 – hétvégén is!
Budapest,Örs vezér tere – Asajah stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php