Valentin-nap a szerelmesek napja

Szent Valentin emlékére

Egy legenda szerint a harmadik század végén élt Rómában egy Valentin nevű keresztény pap. Ekkoriban a császár, II. Claudius elrendelte, hogy a fiatal férfiak nem köthetnek házasságot – az uralkodó szerint így jobb katonák váltak az ifjakból.
Csakhogy Valentin nem tartotta tiszteletben a császár akaratát, és keresztény módra megeskette a szerelmes ifjakat. A császár ezért börtönbe vetette, és halálra ítélte a keresztény papot. Valentin jámborsága az egyik börtönőr szívét is meglágyította, akinek Valentin összebarátkozott a lányával.
A legenda úgy szól, hogy a leány vak volt, a pap azonban hitének erejével csodát tett és meggyógyította, visszaadta a látását. Valentin életét azonban ez sem mentette meg, a kivégzése napján egy búcsúüzenetet küldött a lánynak, amit úgy írt alá: “A te Valentinod”. A hagyomány szerint innen ered a Valentin-napi üzenetküldés szokása.

Azóta ez az ünnep a szerelmes üzenetek napjává vált, és Szent Valentin lett a szerelmesek védőszentje.

Szeretettel várlak az örsi stúdiómba: kapcsolat-elemzéssel, párkapcsolati tanácsadással, szívcsakra blokkoldással, oldással, szerelmi jóslással, kapcsolat tisztítással, kapcsolt bevonzó angyal mágiákkal, és a már meglévő szerelmet megerősítő összerezegtető áldással. Szeretettel, léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Időpont egyeztetés: délelőtt 10-től este 20-ig.
Bejelentkezés:  0620 278 26 12 – hétvégén is!
 

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: