Változunk…

Egy különleges, misztikus időszakon megyünk keresztül – a Plútó segít rendezni sorsügyeinket.

 

“Soha ne játszd el, hogy több és más vagy, mint ami. Szeress magadba, és mások is követni fogják a példádat.” – Amy Mandeville

 


Fejlődni jöttünk, tanulni és szeretni.

Skorpióban vagyunk. Még pár napig családi kapcsolatainkban békülések lehetőségének kedveznek az energiák. Újrakezdődhetnek régi kapcsolatok is. Munkakapcsolatainkban a konfliktusok hozhatnak felszínre rendező rezgéseket, helyére kerülhetnek a dolgaink. Kissé fusztráltak lehetünk – a sorsbolygó rendez, és átalakít – de mindenképp ajánlatos szembenézni magunkkal, s elfogadni azt, akik vagyunk. A szívünkkel létezni, nem félni, nem megijedni, hanem hinni, tudni, bízni és szeretni. Amilyen világ él bennünk olyan a világunk. Tegyük szebbé a bennünk létező világot.
A legtöbbször azzal kerestek fel, hogy igaz-e a szerelem, merni lehet-e bízni benne. A sok csalódás, mellényúlás után vissza kell, hogy térjen a remény mindenki lelkébe, hogy van igazi, valódi szeretet-szerelem, és van még olyan társ, akivel az új kezdetek nem illúziók csupán, hanem élők, konkrét valóságosság.
A valóságos helyzetek összeérnek, a lelkek kitárulnak, minden ami együvé való, összekerül.
A feladatok azért vannak velünk, hogy megtanuljuk kezelni a helyzetet, hogy fejlődjünk általuk. Nem ellenünk vannak, értük léteznek. Meg kell tudnunk békélni a múlttal. Ha nem tudsz békével lenni a saját sorsodban – nem vagy otthon – a lelkedben ide-oda vándorolsz.
Egyre nagyobb igényünk lesz a valódira, a szebbre, a jobbra. Megértjük a lényeget. Emelkedünk, fejlődünk, változik a rezgésünk. Egyre közelebb kerül hozzánk az ‘igazi énünk’,  a valódi természetünk. Spirituális Létezőként emelkedünk egy magasabb szintű tudatosságba és állandóan, folyamatosan változunk…

Béke, Áldás, szeretet:

Asajah
spirituális tanácsadó

Sorselemzés –  Tarot – Tudat tisztítás