Varázshetünk lesz – tízmilliószoros energiákban teremthetünk.

HETI TAROT

Október 28- November 4 -ig

„Teremts kontaktus magasabb önvalóddal: figyelj a belső hangra, s ha meghallod, tudd, hogy fejlődésed döntő fordulóhoz érkezett. Mágikus akaratod végső koncentrációjával vond vissza ekkor életre kelt bálványaidból lekötött erőidet – s azok birtokában képes leszel a pozitúra-változtatás végrehajtására.”  – Szepes Mária

 

Hét eleje:
A Világ XXI.
Tízmilliószoros napunk lesz kedden – erre figyeljünk oda erősen! Örömben éld meg a napokat, minőségi munkának szentelj energiát. Minden jó tett és cselekedet megsokszorozva tér vissza hozzád. Anyagi hasznod is lehet. Otthon díszítésre, rendezésre jó lehetőségek, kedvező energiák adódnak. (A Rák Hold ebben is segít neked.)

Hét közepe:
A Mértékletesség XIV.
Valami új, újszerű esemény jön feléd – talán olyan, amire régóta vársz. Cselekedj – a bátraké a szerencse! Új kezdetek – új lehetőségek. Erőd teljében lehetsz, szedd össze magad és motiváltan cselekedj! Mindenen, ami pozitív cselekvés áldás van. Mihály Arkangyal az új kezdeteknél is segíthet Neked – áldásos energiája védelmez.  Mindenszentek és Halottak napjának ünnepe lesz. (Oroszlán Holdban leszünk.)

Hét vége:
A Hold XVIII.
Fontos találkozások is lehetnek a hétvégi időben. Bizonytalan időszak veheti kezdetét – talán irigyek és rosszakarók is akadnak. Légy résen megint. Hazugság, félrevezetés, csapda – nehogy belegyalogolj.  Húzd meg az egészséges határaidat – és figyelj a jelekre, jobban mint máskor.  Állj ki az igazad mellett és ne köss ostoba kompromisszumot. Légy bölcs és védd magad! A kirándulás, pihenést és feltöltődést adhat – ha teheted légy sokat a szabadban! (Az Uránusz és a Vénusz is még retrográdban – a Hold a Szűzben jár majd.)

Ha önbizalmad megcsappanna keress meg bátran – segítő energiákkal várlak. Harmonizáld az életed – ápold és gyógyítsd kapcsolataidat. Baráti találkozóknak és rokonlátogatásnak is helye lesz. Vigyázz minden szavadra, tettedre nehogy erős negatív karmát csinálj. Hagyd, hogy minden a helyére kerüljön! Légy önmagad, érezd át, éld meg teljességedet, belső egységedet és a minden létezővel való egységedet is – teljesedj ki a szeretetben!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A lapokat a Kazanlár-féle  tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php