Varázslatos energiákban

Bika Újholdban

A Bika Újholdat május 19-én, 7 óra 54 perc 21 másodperckor üdvözölhetjük. Nagy erőt ad a sikeres, szerencsés változásokhoz!


Ez az újhold egyfajta érzelmi-lelki tisztaságot hoz magával a vénuszi energiákban. Az aktív Merkúr is támogató erővel bír. Jó hírek érkezhetnek, remek ötleteid születhetnek ezen a napon, és pozitív dolgok elindulására is alkalmas a téridő minősége. Érdemes felvenni a kapcsolatot őrangyaloddal, és lelki-szellemi vezetőiddel.
Változtatásra, életmód váltásra is kedvező energiákkal áld az ég  – merj új dologba fogni – pozitív választásod sikere koronázza.
Az Újhold rezgése magabiztos energiákkal ajándékoz meg. Hívd Gábriel arkangyalt – rezgése segít abban, hogy megújult erővel indulj el az új sorskörödben.


Az Időkapuban Hahajah őrangyal fog tartózkodni, a Kerubok karából, Raziel arkangyal csapatából. Ez az angyal biztosítja pártfogoltjának a legtisztább és leghatékonyabb páncélt a balsors ellen. Ő irányítja az Uránusz és Mars energiáit, s a hozzá forduló személyt a világos helyzetek felé tereli és vezérli. Ez az angyal űzi legmesszebbre a balsorsot. Hahajah őrangyal a menedék angyala nevet is viseli.

Ne feledd el kristályköveidet, ásványékszereidet, tarot lapjaidat is feltölteni az újhold misztikus rezgésében.

A pénz-fádat is szeretgesd meg, és a szerelemvirágodat is locsol meg.  Érdemes egy hangulatos sétát tenni, este a holdfényében. Ezen az éjjelen minden pozitív gondolatod hatalmas manifesztációs erőt kap.


Szerelmi varázslatokhoz, bevonzó mágiához is magas energiák adottak – jelentkezz be hozzám angyalos foglalkozásra. Élet-sorsút elemzéssel, jövőbenéző tarot jóslással, önbizalom erősítéssel is kereshettek.
Csodás, mágikus újholdat kívánok szeretettel,  Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu